2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس نزدیک پریودیت هست دمنوش بابونه بخوری دردت آروم میگیرهه ، این چند روز سعی کن بیشتر غذای سوپ مانند ...

مثه دیروز و امروز باید میشدم نشدم ..طبق برنامه ای ک نصب کردم .. اولین باره دردش ایقدر آروم خفیفه غیر این ضجه میزدم از درد 

سیکلت ۲۵ روزه اس؟ برای بارداری در حال اقدامی؟

اره ۲۵ روزه اس..اره ۳ ماهه در حال اقدامم ..دو هفته اس سینه هام درد می‌کنه و سنگینه و دور نوک سینم تیره شده ک میگن ریزترین علائمشه خدا کنه باشم🥺

اره ۲۵ روزه اس..اره ۳ ماهه در حال اقدامم ..دو هفته اس سینه هام درد می‌کنه و سنگینه و دور نوک سینم تی ...

عزیزم ان شاءالله که بارداری 😍 پس دمنوش بابونه رو نخور،

دور نافت حس سفتی میکنی؟  

بیبی چک نزدی؟ 

منم همین علائم داشتم همراه با درد خفیف زیر دل و کمردرد و بیحالی

عزیزم ان شاءالله که بارداری 😍 پس دمنوش بابونه رو نخور،دور نافت حس سفتی میکنی؟ بیبی چک نزدی؟ منم هم ...

اره سفته زیر دل مخصوصا .. ن نزدن گفتم یکی دو روز رد بشه ..کمر درد ندارن اما بش از حد بی حالم حس کار نیس.... خدا از دهنت بشنوه ...الان عب نداره زیر دلم درد خفیف داره؟

عزیزم ان شاءالله که بارداری 😍 پس دمنوش بابونه رو نخور،دور نافت حس سفتی میکنی؟ بیبی چک نزدی؟ منم هم ...

ادرار هم زیاد میرم .. همین است خانگی با نمک رو انجام دادم نم رو داخل ادرار بریزی گفتن کف کنه بارداری که کرد حالا نمی‌دونم چق به اون مورد اعتماد کنم 

اره سفته زیر دل مخصوصا .. ن نزدن گفتم یکی دو روز رد بشه ..کمر درد ندارن اما بش از حد بی حالم حس کار ...

پس احتمالا بارداری عزیزم این دردای خفیف هم طبیعی هست ، این چند روز رو حتما استراحت کن 😉

ادرار هم زیاد میرم .. همین است خانگی با نمک رو انجام دادم نم رو داخل ادرار بریزی گفتن کف کنه بارداری ...

من تا حالا تست خونگی انجام ندادم واقعیتش ، طبق علائم بارداری اولم متوجه بارداری دومم شدم 

تکرر ادرار ، بیحالی ، تپش قلب ، خواب زیاد ، سفتی اطراف ناف ، درد خفیف زیر دل جوری که انگار منتظری پریود بشی ، حساسیت به نور و صدا ... دو روز از موعدم که گذشت اولین بیبی چک که زدم مثبت شدم یک هفته بعدشم آزمایش  تیتربتا دادم 

من تا حالا تست خونگی انجام ندادم واقعیتش ، طبق علائم بارداری اولم متوجه بارداری دومم شدم تکرر ادرار ...

آهان که اینطور .. حالا من یه چند مورد از همینایی ک گفتین رو دارم .‌ میترسم تست بندازم منفی بشه امشب 

2810