2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کاپ قاعدگی واقعا چطور استفاده مینمایید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 187 پست
ببخشید نتم کلا قطع شد یه لحظه.. بچه ها ببخشید من فرضم بر اینه که خانوما جواب میدن تا یک سال بعد از ع ...

منم همینجوری بودم ولی ب مرور و بعد از زایمان بهتر شدم

عفونت هم نداشتم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال واقعا بود و نبودش اصلا مهم نیس و تاثیری تو زندگیت نداره و اینکه با نداشتنش از ارزشمند بودنت ک ...

دقیقا" حق گفتی👌

اگرم اسیب دیده خودم کردم عذاب وجدان دیگه ندارم

حرف دل در دل بماند بهتر است....

اخه من از اولم با ذهنیت خوب رفتم سمتش و واقعا هم راضی بودم .تجربه م از پریود به ۲ بخش قیل و بعد کاپ ...

درسته پذیرش یک چیزهایی برات از اول جاافتاده باشه قطعاً بهتر هست 

دیگه امتحانش میکنم چون واقعا از پد خسته شدم 

درسته پذیرش یک چیزهایی برات از اول جاافتاده باشه قطعاً بهتر هست دیگه امتحانش میکنم چون واقعا از پد خ ...

حتماااااااا امتحان کن 

عین  خنکی میمونه وسط جهنم

من خیلییی راضیم خیلی

میشه لبخند بزنی؟
فقط خواب راحتی که شبا باهاش داری! قشنگ مث شبای عادیت میتونی به شکم بخابی هر پوزیشینی که دلت میخاد! م ...

چقدر این کاپ آپشن داشته ما خبر نداشتیم 

دلم خواست همین الان یه دونش داشته باشم 

این که گذاشتند بیل بیلک داشت فکر کنم باید همون بگیری بکشی برای احتیاط یک طناب وصل کنیم سرش از شلوارم ...

ب عیچ وجه بالا نمیره عالیه 

یکم زور بزنی دمش میاد بیرون

میشه لبخند بزنی؟
دقیقا" حق گفتی👌اگرم اسیب دیده خودم کردم عذاب وجدان دیگه ندارم

دقیقا دیگه هرچی شده تموم شده رفته ولش 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
برای کسایی که تاحالا رابطه نداشتن امکان استفاده هست؟

اگه پرده برات مهم نیست میتونی استفاده کنی مشکل نداره 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2810