2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کاپ قاعدگی واقعا چطور استفاده مینمایید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 184 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازطرز فکرت خوشم اومد

ممنون لطف داری😁❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
سایز بندی داره اینا؟

بله کوچیک و متوسط و بزرگ

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
ب نظر من خون روی پد چندش تر هست تا چپه کردن خون کاپ .درضمن بو گرفتن و بقیه داستانهای پد رو نداره‌ مث ...

پد من دو ساعت یکبار تعویض میکنم 

حالا بخرم امیدوارم خیلی خوب باشه راضی باشم 

روزهای اول با اینکه زود به زود تعویض دارم 

و دو تا میذارم هربار 

باز نشتی داره کلافه کنندست 

اع سایز،بندی داره ؟خوبه میگم نکنه گیر کنه نتونیم دربیاریم 😂😂

نه بابا 🤣تهش یه دم داره اونو میکشی یذره ش که میاد  بیرون میتونی بگیریش

من گرفتم اما خیلی میترسم

اصلا نمیتونم بذارم

همینجور مونده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
عاشقتم 😂😍

فدات شم والا به خدا راحتی خودم مهم تر از همسر آینده س 🤣🤣❤

بعضی چیزها تا ندیدی و استفاده نکردی ذهنیت خوبی نمیتونی ازش داشته باشی حتما باید امتحان کنیدیدی مثلا ...

اخه من از اولم با ذهنیت خوب رفتم سمتش و واقعا هم راضی بودم .تجربه م از پریود به ۲ بخش قیل و بعد کاپ تبدیل شد.

من ترس یا چیزی مثل حس تهوع از خون دیدن یا تصور اینکه جایگذاریش واسم فشار روانی ایجاد کنه رو نداشتم . برای همین با چیزایی که گفتی فکر نمی‌کنم تجربه راحتی برات باشه. 

اگه می‌تونی بدون قضاوت قبلی امتحانش کنی و تجربه ش کنی خیلی هم خوبه ، یه شانس چند ماهه بهش بده 

2810