دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بدم میاد از این اظهار فضل کردنا که سرشون مثل کبک زیر برف فکر میکنن دنیا گل و بلبله! درآمد ما و اطرافیانمون هیچکدوم زیر ۲۰ نیست چون کارمند نداریم اکثریتمون شغل آزادیم ولی داریم میبینیم کور نیستیم که مردم تو چه شرایطی دارن زندگی میکنن!! برای همین برنمیگردم هیچوقت بگم دیگه هیچکس با این حقوق نیست چون میدونم خیلیاااا با حقوق ۱۰_۱۲ تومن هم دارن زندگی میکنن حتی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
مستاجر باشی و ماشین نداشته باشی بینهایت سختهالان تو جنوب تهران یه خونه ۶۰ متری ۳۰۰ رهن هست ماهی ۱۰ م ...
ما شیرازیم. قیمتا کمتره یه مقدار از این چیزی ک برا تهران میگید. ولی خب خواستگارم خونه نداره فقط ماشین داره. تازه گیر داده بعد از بچه دار شدن دیگه سرکار نباید بری . نمیدونم چکار کنم.