2777
2789
عنوان

کسی هست درآمد زیر بیست تومنه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدم میاد از این اظهار فضل کردنا که سرشون مثل کبک زیر برف فکر میکنن دنیا گل و بلبله! درآمد ما و اطرافیانمون هیچکدوم زیر ۲۰ نیست چون کارمند نداریم اکثریتمون شغل آزادیم ولی داریم میبینیم کور نیستیم که مردم تو چه شرایطی دارن زندگی میکنن!! برای همین برنمیگردم هیچوقت بگم دیگه هیچکس با این حقوق نیست چون میدونم خیلیاااا با حقوق ۱۰_۱۲ تومن هم دارن زندگی میکنن حتی

خواستگار منم همینقدره. میشه زندگی کرد ینی؟ من میترسم

به سختی واقعا دوتا بچه هم دارم از همه چیزش ادم باید بزنه شاید بچه نداشتی باشی راحت تر باشه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

قانون کار زیر ۲۰ تومنه

بخش خصوصی به اکثر پرسنل قانون کار میده

اکثر کارمندای دولت زیر ۲۰ میگیرن

بیشتر نظامیا زیر ۲۰ هستن

مشاغل آزاد اوایل کارشون زیر ۲۰ درمیارن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خواستگار منم همینقدره. میشه زندگی کرد ینی؟ من میترسم

مستاجر باشی و ماشین نداشته باشی بینهایت سخته

الان تو جنوب تهران یه خونه ۶۰ متری ۳۰۰ رهن هست ماهی ۱۰ میلیون کرایه

طبقه اول آپارتمان ما خونه ۵۷ متری و داده ۳۰۰ رهن ماهی ۹ میلیون کرایه

مستاجر باشی و ماشین نداشته باشی بینهایت سختهالان تو جنوب تهران یه خونه ۶۰ متری ۳۰۰ رهن هست ماهی ۱۰ م ...

ما شیرازیم.  قیمتا کمتره یه مقدار از این چیزی ک برا تهران میگید. ولی خب خواستگارم خونه نداره فقط ماشین داره. تازه گیر داده بعد از بچه دار شدن دیگه سرکار نباید بری . نمیدونم چکار کنم.

قانون کار زیر ۲۰ تومنهبخش خصوصی به اکثر پرسنل قانون کار میدهاکثر کارمندای دولت زیر ۲۰ میگیرنبیشتر نظ ...

دقیقا

الان شوهر خود من کارمند رسمی یکی از ادارات بانکه با ۲۳ سال سابقه ۱۳ تومن حقوق میگیره

برادر شوهرام تو شعبه های بانک هستن همین مقدار هم نمیگیرن

ما شیرازیم. قیمتا کمتره یه مقدار از این چیزی ک برا تهران میگید. ولی خب خواستگارم خونه نداره فقط ماش ...

چی بگم ولا

ولی شیراز عشقه یه بار آمدم دلم میخواد باز بیام و بیشتر بمونم

2810