2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 126 پست
اکالا چقدر طول میکشه تا بیاره؟

خودش جلوی هر فروشگاه نوشته چقدر طول میکشه

برای من که حدود نیم ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر

بستگی به ساعت سفارشت داره.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من توی این مورد عقب افتاده نیست میره میخره😁ولی توی زمینه های دیگه عقب افتادست مثل گیر دادن به ...

هر کدومشون یه جور دق میدن ادمو 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون
من همیشه میریم فروشگاه خرید ده بسته میخرم البته من مصرف نواربهداشتیم زیاد هر سری چهار پنج بسته مصرف ...

جدی پنج بسته مصرف میکنی؟ چند ساعت یکبار عوض میکنی مگه؟

کاپ بذار من سالهاست نواربهداشتی نمیخرم دیگه

همه پسند نیست اصلا

من بشخصه حاضرم پارچه بذارم ولی کاپ نه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
کاپ چندشه😬😬

همه راه ها چندشه نوار که بدتر خون خودت هی به بدنت میخوره🤦‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
بابام داداشم شوهرم میگیرن گاردی ندارن بدن طبیعی خانوما اینطوریه دیگه نیاز به پنهون کاری نداره

اره والا طبیعیه 

حالا واسه کا.ندوم با سر میره 

دیروز بهش گفتم از سرکار اومدنی بگیر رفته از یه سوپری که نه شوهرم میشناسدش نه اون گرفته،.می‌گفت میخواستم بیام پشت سرم صدا زده میگفت فلانی زنگ بزنم میایی فلان روز .کار شوهرم یجوریه که اکثرا میشناسنش،میگفت آب شدم رفتم زمین

شوهر من کارتونی میخره تا یه مدت راحته

خدایی یه مدت کمه بگو حداقل یکسال راحته

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2810