2777
2789

هر کدومو داشتین بگین چجوریه؟

کدوم بهتره

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگیر من داشتم وقتی میرن قلبتم باهاشون میره من جوری اشک ریختم که برا بابا بزرگم ک مرد اینجور گریه نکر ...

اخییی🥺

عیب نداره میخام بگیرم ب حیوونا علاقه دارم🥰

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

من عروس هلندی دارم انقد که دوسش دارم میرم خونه ی  مامانم شب بمونم موقع خواب انقد عکساشو نگاه میکنم تا خوابم ببره فرداشم که میخوام برگردم هر سری به یه بهونه صبح ساعت هفت و ربع هفت و نیم بر میگردم تو حالت طبیعی تا هشت و نیم خوابم 😁 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚
عروس هلندی بهتره طوطی عصابتو خراب میکنههه

چرا مگه؟

طوطی خیلی حرف میزنه😂😭

من میخاااام خب😭😂