2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غیرت غیرت غیرت

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من خودم جنوبی ام شوهرم تهرانی یه استان همجوار تهران چن وقته داریم زندگی میکنیم همه چی گرون مردمش حلال حروم سرشون نمیشه خیلی اذیتم با کسی هم رفت و آمد ندارم میگن همه جا خوب داره بد هم داره چرا من هر چی اینجا میبینم بدن

اصفهانیا ب سیاست مداری و تمیزی شهرشون معروفن

همه جای دنیارو سفر کردم ولی ب مهمان نوازی اصفهانیا هیچکدوم نمیرسیدن 

اصلا هم خسیس نیستن

توی عروسیها و شب یلدایی ها و عقدکنون چنان سنگ تموم میذارن ک از شمال تا جنوب کشور پول روهم بذارن نمیتونن یک هزارم خرجی ک اصفهان میکنه رو خرج کنن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اره بیشتر هاشون همینطور هستن تقریبا ۷۰ درصد 😂۳۰ درصد فقط عادی هستن

مطمینم لر نیستی کسی که اصالتا لر باشه خودش به خودش توهین نمیکنه تو همه جای دنیا دعوا هست نمیگم لرها دعوا نمیکنن اما ۷۰ درصد دیگه آمار دردوغه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
2810