2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصفهانی اصلا خسیس نیستم

اصفهانیها همه چیز رو درست به جا میارن.نه تنها خسیس نیستن که به نظرم بهترین خرج ها رو هم برای خودشون و هم برای مهمان میکنند.تو کل دنیا بگردی کسی به باکلاسی اصفهانیها مهمانی نمیده

باید ریشه یابی کنیم این صفت خسیس بودن اصفهانی ها از کجا اومده 

دلیلش اینه که یه زمانی یهودیا که به ثروت و اقتصاد اهمیت میدن، اصفهان ساکن میشن و کسب و کار راه میندازن .. مردم اصفهانم در اثر هم نشینی با اونها اقتصادی بار میان .. وضعشونم خوبه فکر کنم 

من اینو شنیدم .. دیگه چون اقتصادی هستن اشتباه بهشون میگن خسیس ولی اصل ماجرا بنظرم اینیه که گفتم 

البته من اصفهانی نیستم ترکیب جنوب و غربم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همشون نه، شهری که ما هستیم قدیما خیلی دعوا میکردن.مخصوصا تو‌عروسیا هميشه دعوا میشد و عروسیا خراب ميش ...

اها چه جالب 😃

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810