2777
2789
عنوان

سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزش، موسیقی، عبادت، پیاده روی (مستقل از ورزش)، مطالعه

سالم خوری و کم تر کردن تایم استفاده از گوشی و فضای مجازی

و خلاصه فعالیت های متنوع در طول روز که گستره ذهنت رو تحت الشعاع قرار بدن، طوری که این نیاز رو از راه و روش های مفیدی کنترل کنی

هبچ چیز ار هیچ کس بعید نیس😂🤕

عوضیا یکسره باید ازین تاپیکا جمتون کنم 

@چرچیلم    

@اوج_آسمان    

@tanhaye1402     توام اومدی بخوونی خخخ 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اپلیکیشن مس به طلا رو از گوگل پلی دانلود کن.و دوره ی رایگان ترک خودارضایی جواد زارع رو ببین.. فوق‌ال ...

من توی زندگیم خیلی استرس دارم 

راستش از سر نیازم نیست 

توی روانشناسی هم هست میتونی سرچ کنی 

اینقدری ذهنم  تحت فشاره گاهی برای کم کردن اون فشار و استرس میرم سمتش 

ولی چون یک خوشی زود گذره و در نهایت بهت اسیب میزنه بعدش خیلی ناراحت میشم 

تا حدی ک جدیدا فک میکردم ک دارم افرسده میشم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
عوضیا یکسره باید ازین تاپیکا جمتون کنم @چرچیلم @اوج_آسمان @tanhaye1402 توام اومدی بخوونی خخخ

واااای من اینجا چیکار میکنم

مدیونی فکر کنی داشتم خاموش میخوندم😔

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

عوضیا یکسره باید ازین تاپیکا جمتون کنم @چرچیلم @اوج_آسمان @tanhaye1402 توام اومدی بخوونی خخخ

ملکه نجات دهنده ما 🥲🥲🫂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

@ملکه70    ان بیشورا همه اینجان..... 

استارتر دوش اب سرد بگیر ورزش کن نشد یکم کافور بخور

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خودت اینجا چیکار میکردی

نکنه امده بودی گل بچینی🤨🤨🤨🤨

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

خودت اینجا چیکار میکردینکنه امده بودی گل بچینی🤨🤨🤨🤨

گل 😂😂😂😂😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
واااای من اینجا چیکار میکنممدیونی فکر کنی داشتم خاموش میخوندم😔

همتون لو رفتید حاللا ب اسی کمک کنید فضولا

فک نکنم کسی تونسته باشه کامل کامل ترکش کنه تا اخر عمرش ینی دس به اینکار نزده باشه..اخه تو حیوونام یه امر طبیعیه..و از نظر اسلام حرامه ..تو سایتای کشور دگ بری از فوایداش میتونی بخونی

2810