من اسنپ گرفتم اسنپ باکس کلید ها رو بدم به داداشم پشت در مونده بود بعد این اسنپه هنو پنج دقیقه مونده بود برسه دادشم زنگ زد گفت در باز کردم کلید داشتم تو ماشین منم اون سفر لغو زدم بعد دیدم زنگ زد بهم گفت باید نصف پول سفر بدی چون من راه زیادی اومدم تقریبا نزدیک شمام منم گفتم زنگ بزن پشتیبانی چون همچین قانونی نیست اگه اونا زنگ زدن اوکی دادن من واریز میکنم الان حق با کیه اونم گفت زنگ بزنم حسابتو مسدود میکنن منم گفتم باشه عیب نداره الان سه چهار ساعت گذشته پولش هم زیاد بود ۹۰ تومن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تا وقتی ک لغو سفرموجوده شما اجازه لغو زدن داری و اگر از جانب شما باشه خود اسنپ ب راننده خسارت میده..اما اگر دویا سه بار تکرار بشه مسدودتون میکنه..این خانوم هم از روی عمد اینکارو نکرده
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
من که بسته ایی تحویلش ندادم بعدم تو داه رسیدن به من بود لغو زدم پنج دقیقه مونده بود خود اسنپ خسارت ه ...
لغو رو همون اول میزنن تا قبل از اینکه راه بیفته ن بیچاره این همه راه اومده
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
کلیک رو هنوز از اسی تحویل نگرفته که ببره به برادر اسی بدهمثلاً الان من اسنپ گرفتم بعد دو سه دقیقه پش ...
میدونم
لغو رو همون موقع میزنن تا قبل از اینکه راننده راه بیفته
ن اینکه بیچاره کلی راه اومده
این دیگه مردم آزاریه