2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر گل ماها هم تو سن تو غریزه جنسیمو بالا بود ممکن بود خطا کنیم مواظب باش باآدما محیط ها ورفیق های ...

خب برا ما دوستیم قرار نبود اینجوری بشه و این اقا جون من مبارزه کردم که رابطه نداشته باشین رابطم باهاش کات شد از طرف اون و چشم حواسم هست

اون بتا هست باید بگی بنویسن تو آزمایش ازمایش خون خالی معلوم نمیکنه

وای نه نمیشد جلو مامانم 

مرسی بازن قشنگم

ولی من مطمئنم مایعی خارج نشده از بدن دو طرف بازم امکان هست یعنی؟ 

وای نه نمیشد جلو مامانم مرسی بازن قشنگمولی من مطمئنم مایعی خارج نشده از بدن دو طرف بازم امکان هست یع ...

با پیشاب یا مایع منی که فقط سرش مونده باشه آره ممکنه تست بارداری اصلا کسی نمیفهمه تو دستشویی انجام بده 

با پیشاب یا مایع منی که فقط سرش مونده باشه آره ممکنه تست بارداری اصلا کسی نمیفهمه تو دستشویی انجام ب ...

به مارک بیبی چک ربطی داره؟

بخدا هیچی نبود و چیزی خارج نشد در کل من تو حالم نبودم

به مارک بیبی چک ربطی داره؟بخدا هیچی نبود و چیزی خارج نشد در کل من تو حالم نبودم

میدونم گلم احتمالش ۱۰درصد ولی ۸ روز هم اگ سابقه عقب انداختن نداشتی مشکوکه بهتره الان بفهمی تا استرس داشته باشی مارک مدیکور بگیر چند قطره ادرار بریز روش مشخص میشه

میدونم گلم احتمالش ۱۰درصد ولی ۸ روز هم اگ سابقه عقب انداختن نداشتی مشکوکه بهتره الان بفهمی تا استرس ...

چرا برای شهریور ماه عقب انداختم مامانم میگفت باید ۳۰ ام میشدم ولی من فکر میکردم ۲۶ ام بخاطر همون گقتم ۸ روز عقب افتاده

2810