2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن راهنمایی میخواستم

594 بازدید | 49 پست

شوهرم سه ماه گذاشته رفته نه خرجی چیزی همش اینو اونو واسطه می‌کنه برای طلاق اولش میگفتم طلاق میگرم بعدش پشیمون شدم گفتم 10سال عذاب کشیدم تو خونش از همه چیزم ایراد می‌گرفت بزار اذیتش کنم دوتا بچه هم داریم خرج ما رو بابام میده با کرایه خونه ولی می‌دونم برم دادگاه همه حق رو میدم به شوهرع خیلی کم پیش میاد پشت زن ها باشن میخواد زود طلاقم بده که بره یکی دیگه رو بگیره شغلش چیه ده روز بیشتر یا کمتر می‌ره سرکار مال و اموالم چیزی ندارع از موقعی که یادم میاد هر موقع گوشیش زنگ میخورد می‌رفت تو کوچه یا تو اتاق خواب که من نشنوم همه چیز رو از جلوم قایم میکرد خانوادشم که عموم اینا باشن اصلا پا نزاشتن جلو که بگن پسرما غلط کرد تو هم کردی این وسط دوتا بچه ها گناه دارن خودم خرجتو میدم بشین و طلاق نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرک جمع کن پدرشو در بیار عوضیوای خداتا حق اخرتم از حلقومش بکش بیرون

وقت میگم خدا رسواشون کنه می‌دونی مهریه هم ندارم کلا پنج میلیون کردن موقعی که عقد محضری میکردن من همینطوری گفتم پنج سکه به خاطر همون نمیتونن کاری کنن گفتم اگه طلاق بخوان بچه هاشونو میدم مهریه آمو میگیرم زن عموم گفت من بچه هاتو نگه نمیدارم

وقت میگم خدا رسواشون کنه می‌دونی مهریه هم ندارم کلا پنج میلیون کردن موقعی که عقد محضری میکردن من همی ...

هیی خدا بزرگه عزیزم

چی بگم منم سکم5 تاس

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اونم خودم کردم بابام که پنج میلیون کرده بود عموم خیلی دست و پا میزنه برای طلاق معلوم نیست جایی دیدن ...

هیی

این وسط بیشتر مراقب بچه هات باش گناه دارن طفلی ها

اول واخرم ازاین آدم هیچی درنمیاد

به خدا نمیاد داداش هاش هر موقع میان خونه من باید چادر سرم باشه یه بار دادشش اومد من لج کردم یه شال بزرگ سرم کردم براشون تو فلاکس چایی بردم موقعی که داداشش رفت گفت تو میخواستی سینه هاتو نشون بدی که چطوری وایستادن🥲همیشه دعوا داشتیم از من ایراد می‌گرفت منم تحمل نداشتم جوابشو میدادم

هییاین وسط بیشتر مراقب بچه هات باش گناه دارن طفلی ها

ابرمو همه جا برده که زنم دوساله منو تو رختخواب راه نداده🙂فک کن تو خونه بود همیشه نه خرجی میداد بهم یکسره هم می‌گفت بده بده همینطوری هم بهش میدادم ولی یه روز حساس کردم به آخر خط رسیدم به خودکشی هم فکر میکردم

به خدا نمیاد داداش هاش هر موقع میان خونه من باید چادر سرم باشه یه بار دادشش اومد من لج کردم یه شال ب ...

ازلحاظ فرهنگی نه ازاحاظ عاطفی نه مالی این آدم هیچی نداره که یک زن بتونه بهش تکیه کنه توی این زندگی پیشرفتی وجودنداره

کاربر مردهستم 
ابرمو همه جا برده که زنم دوساله منو تو رختخواب راه نداده🙂فک کن تو خونه بود همیشه نه خرجی میداد بهم ...

هی چه مردی بوده درباره ی اتاق خوابش با بقیه حرف میزنه

ولش کن عزیزم

ازلحاظ فرهنگی نه ازاحاظ عاطفی نه مالی این آدم هیچی نداره که یک زن بتونه بهش تکیه کنه توی این زندگی پ ...

🙂🙂می‌دونم

ولی بد کردن باهام

شما پیشنهادی چیزی نداری که حداقل بتونم حق بچه هامون بگیرم از طریق قانون آخه خجالت میکشم یکسره از بابام پول میگیرم خود احمق شوند هم از خدا می‌خوان که خرج نمی‌دن اگه هم می‌بود ما خرجی نداشتیم 🥲دلم میسوزه این همه سال غنیمت میکردم به یه جایی برسیم هیچی به هیچی

هی چه مردی بوده درباره ی اتاق خوابش با بقیه حرف میزنهولش کن عزیزم

میخواد طلاق بده که اینطوری میگه منم اولش طلاق میخواستم این حرفشو شنیدم گفتم باید تلافی این همه سالم سرشون بیارم حق و حقوق خودمو بچه ها مو چطوری باید بگیرم 

2810