2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن راهنمایی میخواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 48 پست
🙂🙂می‌دونمولی بد کردن باهامشما پیشنهادی چیزی نداری که حداقل بتونم حق بچه هامون بگیرم از طریق قانون ...

باید بری شکایتش کنی که نفقه خودتو بچه هاتو نمیده یه خانوم تو این سایت میگفت هر بچه ای ۳ونیم هست نفقه خودش ۲ اگرم خرج نمیدخ ببر بچه هات بگذار خونه پدر شوهرت تا تکلیفتون روشن بشه

بچها رو بده ب خودش. اینجوری خیلی خوشبحالش میشه.ببین اگ بجها رو بیاری... بچه خرج داره. الکی نیست. بای ...

منم میگم بچه ها رو میدم ولی مامانمو بابام میگن نه میگم باید بچه ها رو بفرستم که اذیت بشن فردا روز سریع نگن بچه ها رو ازت میگیرم اینطوری فک میکنن وابسته بچه ها هام ولی زن عموم گفت بچه هاتو نگه نمیدارم🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری شکایتش کنی که نفقه خودتو بچه هاتو نمیده یه خانوم تو این سایت میگفت هر بچه ای ۳ونیم هست نفقه ...

دلم برای دخترم کبابه این وسط کلاس دوم هستش پسره پنج سالشه 

میگن تکمبن میزنه دادگاه اگه شکایت کنم چون درموردم حرف گفته اصلا دوست ندارم قیافه اشو ببینمخونه رو که ...

شما کارهای قانونی روانجام بده هرچندم که خوشت نمیادببینیش ولی کاراداری روانجام بده بچه درست کرده بایدمسولیتشم گردن بگیره نه خانواده شما

کاربر مردهستم 
دلم برای دخترم کبابه این وسط کلاس دوم هستش پسره پنج سالشه

میدونی چی میگی من خودم مادرم برااینکه تکلیفت معلوم بشه مجبوری کتاباش لباساش بده خونه پدرشوهرت بفرستنش مدرسه اینجور بیشتر شوهرت تحت فشار گذاشته میشه اخه درست هم نیست تو این وضع پدرت خرج بچه های اونو بده

شما کارهای قانونی روانجام بده هرچندم که خوشت نمیادببینیش ولی کاراداری روانجام بده بچه درست کرده باید ...

اگه من شکایت کنم به نظرت مهریه بهم تعلق میگیره یا نه آخه بعضیا میگن اگه زن شکایت کنه چیزی بهش نمی‌رسه 

بعد شما میگی خونه گرفته احتمالا رفته زن گرفته مگ میشه تنهایی خانوادشم میفهمن که اسرار طلاق دارن میخوان بااین خرج گرون بچه ها بندازن سر شما فکر آینده خودت باش اون بره زن بازی شما میمونید دست تنها با دوتا بچه بدون پول

میدونی چی میگی من خودم مادرم برااینکه تکلیفت معلوم بشه مجبوری کتاباش لباساش بده خونه پدرشوهرت بفرستن ...

اونا روستا زندگی میکنن ما داخل شهر به جاری دارم هفت خطه ازش مثل بز میترسن آخرهفته ها می‌ره روستا بچه هاش اگه بچه آمو بزنن مادر شوهرم هیچی بهش نمیگه یا شوهرم چون سریع جوابشونو میده 

اونا روستا زندگی میکنن ما داخل شهر به جاری دارم هفت خطه ازش مثل بز میترسن آخرهفته ها می‌ره روستا بچه ...

خوب خودت پس اندازی هیچی نداری خونه ای نداره بری مهریه ات بگذار اجرا توقیف بشه

خوب خودت پس اندازی هیچی نداری خونه ای نداره بری مهریه ات بگذار اجرا توقیف بشه

گدا گودل رو از دستی آوردن انداختن به ما هیچی ندارع تنبل بیکاره بود سراین کارهم که می‌ره از صدقه سری بابامه 13سالگی داد بابام به یه نعره غول 15عروسی کردم الانم25دارم🙂پس انداز وقت طلاهای خونه بابام مو دارم 

اگه من شکایت کنم به نظرت مهریه بهم تعلق میگیره یا نه آخه بعضیا میگن اگه زن شکایت کنه چیزی بهش نمی‌رس ...

نه ربطی نداره مهریه حق زنه شمامیتونی توخونه باشوهرتم زندگی کنی مهریتم درخواست کنی بایدمهریتوبده

کاربر مردهستم 
2810