2777
2789
عنوان

دخترای مجرد😊چقدر پول توجیبی می گیرید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 84 پست
بابام😂حدود پنج تومن هم خودم از مسابقات و اینا جاییزه گرفتم که دستش نمیزنم😁

چه عالی🥲

منم میخام پولامو جم کنم شاید بتونم گوشی بگیرم‌...

اذیت نمیشی وبابا نمیگه چی گرفتیو وچرا...؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردوران دبیرستان چطوربود؟

ببین ما کلا از بچگی مامانم دستمون یه مقدار کم پول میداد تا مدریت رو یاد بگیریم

همین الان هم با این‌که‌ شاغل نیستم اما یه مقدار پول مخفی دارم

تو خانواده های پرجمعیت مثل من هیچوقت نمیان بگن این پول مال تو بلکه تو باید بری پولتو بگیری😂😂تو این راستا خواهر کوچیکم مقام اول رو داره ابتداییه ولی ماهانه چند میلیون پول رو نمیدونم کجا خرج میکنه ک همش میگه بابا من هیچییی پول ندارم 

مثلا من میدونم بابام کی پول میگیره هروقت پیامک واریزی میاد با موبایل بانکش یه مقدار منطقی برای خودم انتقال میدم در حد ۵۰۰ تومن در هفته ولی بقیه خرج هارو خودشون میدن مشاوره و کلاس رو

نداشتم قبلا تا دانشگاه اومدم دارمماه به ماه نیس هرموقع پدرم پول دستش اومدشده مثلا یه تومن الان بریزه ...

چه خوب😊❤️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

از خانوادههر چی لازم داشتم میگفتم میخریدن یا پولشو میدادنو گاهی از پول تو جیبیم پس انداز میکردم ی چی ...

نمی گفتن براچیو؟

یامثلا بت ندن؟

من هیچ وقت مقدار ثابتی نیست ولی مثلا هر خرجی داشته باشم باید روز قبل بگم مثلا یه ماه پول کتاب باید ب ...

کنکور واقعا پروسه هزینه بری هست اما اگه هدفت رشته تاپه می ارزه 

منم پارسال کنکوری بودم خرج کنکورم جدا بود و کلا خودشون مستقیم میدادن من کاری نداشتم 

بدبخت اونی هست که پردیس قبول میشه بازم از دست این پول دادنه راحت نمیشه😂 ما روزانه ایم کار راحته

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
ماهی ۲ . ۳ تومن برا اینکه مثلا با دوستام قرار بیرون گذاشتم با اون خرید کنم.وگرنه لباس . لوازم ارایش. ...

چه خوب واقعا

۳ تومن هزینه خرید میوه و ... با چیزای دیگه برای اشپزی پوست دانشگاه با همین باید رد بشه

جدازندگی می کنید؟

اصلا باید پول تو جیبی باشه من روم نمیشه واسه لوازم آرایشی م به بابام بگم بخره البته مامانم برام میخر ...

همین والا کاش درک کنند

۶تا۴ میلیون گلم؟ماهانه؟

آره ماهیانه پول میده

دیگه ۴-۶هزار تومن ک نیست،میلیارد هم نیست😂البته اگر متولد ۸۸باشی من یه ده سالی ازت بزرگترم

خرجا متفاوته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بابام کاری نداره ولی مامانم حتما باید خوشش بیاد و اذیت میشم سر این موضوع گاهی اختلاف سلیقه ای داریم

😔

اسی چند سالته من خودم ۱۸ ام که گفتم ۲.۵ میدن بم

۱۵صفر بم میدن

بابام😂حدود پنج تومن هم خودم از مسابقات و اینا جاییزه گرفتم که دستش نمیزنم😁

شما هم دانشگاهت شروع شه میدن بهت 

فکر کنم چون شهر خودت هم نیستی کم کم ۵.۶ تومن ماهی میدن بهت

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
2810