2777
2789

سلام.دختر خانوما پدرتون بهتون پول توجیبی میده؟خانما همسرتون به فرزندتان پول توجیبی میده؟چقدر تقریبا؟بعد تمام خریدای شخصی با دخترونه؟

دخترخانوما خودتون گفتید پول توجیبی بی بم بده یاخودشون میدن؟چقدر ماهانه مثلا؟خرج وخریدتون باخودتونه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

ماهانشو نمیدونم  ولی یک تومن تا یک و پونصده

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. کم میگیرم

یعنی هرچقدر پدرم واریز کنه، مثلا مادرم بارها میگن پول بریزیم به حسابت میگم‌نه

تازه از همون پس انداز هم میکنم😄

فعلا درس میخونم درامدی ندارم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یکی ازدوستان گفت ماهی۵۰۰تا۶۰۰ می گیرم وخرید باخودم...

من پدرم بهم پول توجیبی نمیده باکارت خودش خرید می کنم که البته نمیشه هرچی بخام بخرم باید اجازه بدهد.. 😔

به نظرم پول توجیبی خیلی خوبه واقعا نظرشماچیه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بابام وقتی حقوقش بیاد خودش به هرکس جدا پول میده

من به شخصه اکثر خریدامو با همین پول انجام میدم ولی گاهی هم برای چیزای دیگه پول میگیرم

بین۴-۶ ،البته بستگی داره بعضی وقتا شرکت حقوق رو کمتر میریزه مجبور میشه کمتر بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ماهانشو نمیدونم ولی یک تومن تا یک و پونصده

ماهانه؟یا...؟

خودم شاغلم و از کسی پول نمیگیرم

قبلا چی گلم؟

من هیچ وقت مقدار ثابتی نیست ولی مثلا هر خرجی داشته باشم باید روز قبل بگم 

مثلا یه ماه پول کتاب باید بدم ماه بعد دیگه نه

ولی چون کنکوری ام خرجم امسال خیلییی زیاد شده مشاوره و رفت و آمد و پانسیون و کتاب و جزوه و کلاس کنکور و این کوفت و زهرمار ها 

ماهی بین ۵تا۱۵ خیلی متغیره

تا جایی ک بتونم ازشون پول نمی‌گیرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2810