2777
2789
عنوان

دوستیابی که افسردگی و استرس داشتن خوب شدن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچم 10سالشه نمیتونم دست خودم نیست😭😭😭رو اونم تاثیر گذاشتم خدامنو بکشه بلکه اینا راحت زندگی کنن

خب وقتی از این موضوع ناراحتی چرا درستش نمیکنی؟ اگه ارادشو داشته باشی نیازی به دکتر هم نیس

تو همین امشب کاری که میگم و بکن

پاشو غذا موردعلاقشون رو درس کن لباس خوب بپوش ب خودت برس خونه رو کامل مرتب کن با روی خوش البته.. سر سفره بخند و حرف بزن.. بعد از غذا پاشید ی بازی کنید مثل پانتومیم یا اینکه کسی تو جمع خنده .. میدونی اینا چقدر تاثیر داره؟ این کار و کن و خودت معنی عمیق زندگی رو متوجه میشی بستگی داره چقدر تو این کار صدخودتو بزاری

خب وقتی از این موضوع ناراحتی چرا درستش نمیکنی؟ اگه ارادشو داشته باشی نیازی به دکتر هم نیستو همین امش ...

شما تجربه ی افسردگی و استرس رو داشتی؟میدونی گفتنش راحته الان دارم همینطور گریه میکنم حال هیچی ندارم بخدا این کارو کردم ظاهراً دارم این کارو میکنم ولی تو دلم غمههه

شما تجربه ی افسردگی و استرس رو داشتی؟میدونی گفتنش راحته الان دارم همینطور گریه میکنم حال هیچی ندارم ...

باور کن درکت میکنم باور کن می‌دونم چطوریه.. کاملا حسش میکنم بیا بغل من

.. بخدا اون دوران متوجه شدم هیشکی با ارزش تر از خودم و خانوادم نیست عزیزم این کاری که بهت میگم شاید از دیدت خیلی کوچیک باشه اما میدونی چقدر برای اونا لذت بخش میدونی چقدر اونا منتظر همچین روزی بودن؟ من خودم به شخصه ارزو اینو داشتم که خانوادم همیشه شاد باشن و. حرص نخورن وقتی ی موضوع پیش میاد و باهم میخندم آنقدر حالم خوب میشه آنقدر حالم خوب میشه که نگو.. ببین این موضوع واس من چقدر لذت بخشه در صورتی که خودشون متوجه نمشن؟

2810