2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه عزیزم خودت دوس داری؟ به نظرم نظر ما نباید زیاد مهم برات مهم باشه نظر خود ت چون مهم ترینه😉

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

یعنی میگی از سمت شونه میفته؟

گلم چاقی لیا لاغر اگه زیاد تپل نباشی  فک کنم تو تنت خب باشه

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

قشنگه عزیزم خودت دوس داری؟ به نظرم نظر ما نباید زیاد مهم برات مهم باشه نظر خود ت چون مهم ترینه😉

بنظر خودم قشنگه ، ولی ما تاحالا شب یلدای عروس و یلدایی و اینا نداشتیم ، واسه همین نمیدونم مناسبه یا نه

توش کباب میشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

طرف اومده تاپیک زده که راهنمایی کنیم

مثلا الان این شونه و یقه اش اذیتش میکنه،با علم به اینکه بدونه اذیته بگیره خب خیلی بهتره تا اینکه همش کلافه باشه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

2810