2777
2789

تاحالا بگید مگ من چیم از فلانی کم تره ک باید اینجوری باشم ؟چقدر حس بدی هست واقعا خیلی دلم گرفته هم از نظر درآمد نداشتن همش چشمم دنبال پول دادن همسرم باید باشه هم خونه زندگی که ندارم هم دلم میخاد همه چیمو عوض کنم اما بازم ب شوهرم بستگی داره .....هم از نظر فکری  اصلا همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا به حال به این فکر نکردمهرکس هرچی داره نوش جونشحاصل زحمت و هوش و زرنگی خودشه

منم منظورم این نیست ک حسودی کنم اتفاقا خیلیم خوشحالم واسه همه اما از اینی ک خودم پیشرفتی ندارم ناراحتم 

وقتی ازدواج میکنیم و خانه داریم باید بدونیم خرجمون رو قراره همسرمون بده پس بعدا لطفا جبهه نگیرید مردا هم بانک مرکزی نیستن هر لحظه ما بگیم پرداخت کنن یکم دیدمون رو عوض کنیم اوناام زحمت میکشن تو این وضعیت جامعه

وقتی ازدواج میکنیم و خانه داریم باید بدونیم خرجمون رو قراره همسرمون بده پس بعدا لطفا جبهه نگیرید مرد ...

اره ولی اینکه همش فکر خودشون باشن درست نیست مثلا من توخونه یه وسیله رو لازم داشته باشم اگر ۱تومن باشه نمیگیره اما پرنده ۱۵ میلیونی میگیره اینا ظلمه

منم همش درحال مقایسه هستم خیلی سعی کردم خودموتعغییربدم امانمیشه ازنظرمالی ازدوستای خودم وشوهرم وفامیل هاپایین تریم وقتی میرم خونشون دلم ازخونه زندگی حودم سیاه میشه میکه چرامن ازهمشون پایین ترم افسرده شذم گوربابای هرکی گفته پول خوشبختی نمیاره من الان پول ندارم باچی خوشحال باشم مثلا بشکن بزنم بگه چقدعالیه پول یه پالتوندارم بخرم وای خدامردم ازخوشحالی🤣🤣🤣

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
منم همش درحال مقایسه هستم خیلی سعی کردم خودموتعغییربدم امانمیشه ازنظرمالی ازدوستای خودم وشوهرم وفامی ...

درکت میکنم....کاش لاقل یکم درک داشتن که زنی ک داره زندگی میکنه از همه لحاظ مخصوصا عاطفی نیاز به درک شدن داره حالا پولم نباشه اما اگ رفتارشون درست باشه دلگرمی بدن بازم اون زن میسازه

درکت میکنم....کاش لاقل یکم درک داشتن که زنی ک داره زندگی میکنه از همه لحاظ مخصوصا عاطفی نیاز به درک ...

اره بخداچقدتومنی خواهرهمه حرفات انگارزندگی منه بخداداغون شدم توابن زندگی هیچ وسیله ای براخونه نمیخره همین چهارتا تیروتخته ای هم دارم میشکنه

وضعش خوبه عزیزم ولی واسه ماشین و مغازه و دوستاش فقط خرج میکنه

ممن وضعش متوسطه ولی. برامون خرج نمیکنه لباس بچه هامم خودم میخرم یادم نمیادکی پالتوخریدم

ممن وضعش متوسطه ولی. برامون خرج نمیکنه لباس بچه هامم خودم میخرم یادم نمیادکی پالتوخریدم

چقد مثل همیم...منم جمع میکنم باکلی ذوق واسه بچم چیزی میخرم.... دقیقا منم حاملگی اولم ک ۷ سال پیش بود ی پالتو خریدم الانم حاملم هیچی ندارم نمیتونم برم اصلا بیرون

2810