2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 216 پست
اگه بخوام تو مطبم انجام بدم یعنی انقد سخت میگیرن؟

برای خانوم ها اصلا نمیشه تو مطب انجام بدن باید اتاق عمل باشه من بعداز زایمان سومم لوله هام و بستم دکترم گفت فقط در صورتی چسبندگی داشته باشم میبنده که چسبندگی شدید داشتم ولی همون از همسرم رضایت گرفتن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوری طراحی شده و ساخته شده که هیچ حس نکنی . اصلا این احساس وجود نداره که یه چیز خارجی توی بدن آدمه .

ممنون گلم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
قرصی چیری بخور عزیزم دحتر فامیل ما تازه بارداری براش ضرر داشت بچه چهارم بود سنش چون سی و خورده ای بو ...

آره کاربرا بهم گفتن تا دولتو شوهرو همسایه بغلو اینا باید رضایت بدن واسه نزاییدنه من😂🤦‍♀️

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

آخه نمیخوام دیگه بچه بیارم ولی شوهرم گیرداده سال دیگه یه دختر بیاریم

عی بابا تا سال دیگه ، اینقدر عجول نباش و سریع هر حرفی رو جدی نگیر ، شوهر من موقع نامزدی هفت تا میخواس ، بعد تعدادش شدن شش تا بعد شدن پنج تا بعد شدن چهار   ،ولی من دو تا دارم 

میگم که صبر کن بعد دنیا اومدن بچه التماس هم کنی قبول نمی کنه بچه بیارین

آره دیگه حداقل تااون موقع باید صبرکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید فهمیده که با نامحترم باید نامحرم بودخانم محترم😄

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

کاربر اوپرا ریپ زدن ایجاد دعوا شدن ایشونم ب دفاع از ایشون فضای تاپیک خراب کردن لطفا پیگیری کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
آره کاربرا بهم گفتن تا دولتو شوهرو همسایه بغلو اینا باید رضایت بدن واسه نزاییدنه من😂🤦‍♀️

قربونت اون "و" ها رو جدا بنویس ک من "دولت و" یه چی دیگه نخونم😁😂🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عی بابا تا سال دیگه ، اینقدر عجول نباش و سریع هر حرفی رو جدی نگیر ، شوهر من موقع نامزدی هفت تا میخوا ...

شوهر من موقع نامزدی میگفت فقط یه دونه اونم دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت اون "و" ها رو جدا بنویس ک من "دولت و" یه چی دیگه نخونم😁😂🤣

توروحت😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایی شوهرای با حوصله ای دارید 

شوهر من تو هرفیلمی بچه زیر۷ سال باشه حوصلش نمیاد نگاه کنه 

😐

منم مث خودش کرده

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
توروحت😂

والا 😁😂🤣🚶‍♀️🚶‍♀️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810