2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 216 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر رضایت بده دولت رضایت نمیده. مگ نمیدونی وکیل تخمدانت هم هستن؟

وکیل تخمدان🤣🤣🤣 خب حق دارن عزیزم این همه پول و امکانات نریختن ب پامون ک جمعیت کشور رو ب پیری بره

ن بابا میگه ازالان یه دکتر خوب پیداکنیم زیرنظر باشیم سال دیگه دختر بیاریم

اسی دقیقا همین حرفو داداشم به خانومش گفت ،موقعی که سونو رفتن و مشخص شد بچه پسره،الان برادرزادم ۸ سالشه و همون یه دونه مونده 😅

بزاراولی دنیا بیاد یه دهنی از آدم صاف میکنه که آدم خودش رو هم فراموش میکنه چه برسه به ایده هاش. ما ا ...

حالا شوهر منم خودش اعصاب نداره شاید اگه این شلوغ باشه پشیمونش کنه😂

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

دولت از کجا میخواد بفهمه من بستم😂

انقدر هم ساده نیست

وازکتومی رو میشه توی مطب کرد ولی توبکتومی چون جراحی هست ثبت میشه

و پروانه طبابت پزشک باطل میشه

ما بالای ۴۰ سالیم

فکر کن برای ازدواج آزمون تعهد گرفتن بچه دار نشیم 

ولی حاضر نشدن مجوز برای وازکتومی بدن

تازه هر ماه هم زنگ میزنن میگن وام بگیرید ای وی اف کنید بچه بیارید

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

دولت از کجا میخواد بفهمه من بستم😂

بیمارستان عزیزم. باید کل بیمارستان زیر سیبیلی رد کنه ک برا دولتی محاله. خصوصی هم فک نمیکنم کار راحتی باشه. ی تیم کنارته گزارشی ک رد میشه. وسایلی ک میاد تو اتاق عمل.... 

من ی کاری از دکترم خواستم گفتم پولش هم میدم 8 سال پیش گفتم تس 3 تومنو میدم قبول نکرد گفت رئیس بیمارستان تک تک پرونده های عملو چک میکنه نمیتونم گیر میکنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یه دونه دارم هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم گیرداده چون دختر خیلیی دوس داره سال دیگه یه دختر بیاریم و ...

فکر کردم دومیشه حداقل. بعدا پشیمون بشی چیکار میخوای کنی؟ اگه تازه سنت بالا هم نباشه که کلی ضرر داره برات

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ن بابا عاشقه دختره دیشب گفت یه دکتر خوب پیداکنیم تا سال دیگه زیرنظر باشیم دختربیاریم فاصله سنیشم با ...

براش خرج باز کن بیمارستان خصوصی و لباسهای آنچنانی و.... 

تو خرج بیفته از دومی میترسه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
2810