2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 216 پست
آخه نمیخوام دیگه بچه بیارم ولی شوهرم گیرداده سال دیگه یه دختر بیاریم

یعنی نمیتونی با حرف و صبحت قانعش کنی ؟

از بازی پر حاشیه عمدآ بباز و بیا بیرون ، هیچ چیز مهمتر از آرامشت نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان توخوندی من چی گفتم؟ من گفتم تهش کی رضایت نمیده؟ اولا کی از شوووهر ناراضیه دوما گفتم قانون اجازه ...

باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
خب نمیشه که به خاطر قوانین مزخرفمون تا آخر عمر مجرد بمونن عزیزم فوقش باهم به توافق میرسن

خب روش جلوگیری هس کلی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
یه دونه دارم هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم گیرداده چون دختر خیلیی دوس داره سال دیگه یه دختر بیاریم و ...

عجب

اولا که بخوای هم نمیبندن

دوما بدون رضایت نمیبندنن

و سوما بستنش واسه بدنت ضرر داره

هنوز یکی بچه داری اینقدر خسته شدی اونم هنوز نیومده

تازه حرف شوهرت بد نیس، ولی خب اگه نمیخوای باهاش حرف بزن

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

از این حرفا زید می زنن خودت رو ناکار نکن پس فردا که هزینه کمر شکن بچه و اذیت هاش رو ببینه ناخواسته ه ...

ن بابا عاشقه دختره دیشب گفت یه دکتر خوب پیداکنیم تا سال دیگه زیرنظر باشیم دختربیاریم فاصله سنیشم با پسرمون زیاد نشه

اصلا شنیدم دیوونه شدم 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

آخه نمیخوام دیگه بچه بیارم ولی شوهرم گیرداده سال دیگه یه دختر بیاریم

خب قرص بخور البته بعد از ۶ماهگی بچت، منم شوهرم گیر داده بود بچه میخوام منم واقعا شرایطت روحیشو ندارم شوهرم به شدت رو بچه حساسه، ۳ساله یواشکی قرص میخورم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
لوله ها رو نبند از دستگاه استفاد کن تا بعد ببینی چی میشه

دستگاه گذاشتی شما؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یعنی نمیتونی با حرف و صبحت قانعش کنی ؟

ن بابا میگه ازالان یه دکتر خوب پیداکنیم زیرنظر باشیم سال دیگه دختر بیاریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غلط کرده

حالا شما بذار اولی ب دنیا بیاد کو تا سال دیگه، شاید نظرش عوض شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب قرص بخور البته بعد از ۶ماهگی بچت، منم شوهرم گیر داده بود بچه میخوام منم واقعا شرایطت روحیشو ندارم ...

منم از پس همین یه دونه ام نمیدونم بتونم بربیام یا نه از لحاظ تربیت

دیگه چ برسه دوتا پشت هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله عزیزم .

لک بینی اینا نداره؟ افرادگی نمیاره؟ تو فکرم بذارم . ب

فرقی داره چه برندی باشه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2810