2777
2789

بیاین داستان های عاشقانه ای که به‌هم نرسیدن رو تعریف کنین ....

و بگین اخرش اون طرف چیکار کرد 

شاید به درد کسی خورد ...

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   

لایک

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

عشقم تو ی تصادف فوت شد و قصه مون ناتموم موند💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا از همکارام خیلی عاشق هم بودن دختره خیلی زیبا ولی بخاطر مخالفت پدر دختر باهم ازدواج نکردن هردو ازدواج کرده بودن و بچه داشتن بعد ۱۰ یا ۱۲ سال هی همه پچ پچ میکردن ک اینا باهمن و ظاهرا دوباره باهم ارتباط داشتن موضوع دهن به دهن پیچید و خانم طفلی خودکشی کرد ولی خداروشکر نجات پیدا کرد الان چند سال گذشته و هردو سر خونه زندگیشون هستن 

بقیه نذاشتن که بشه 

اون الان مجرد من متاهل آشناس دوست دارم ازدواج کنه خوشبخت بشه حال دلش کنار یکی دیگه خوب باشه چون میدونم لیاقت یه زندگی پر از عشق و آرامش رو داره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

بقیه نذاشتن که بشه اون الان مجرد من متاهل آشناس دوست دارم ازدواج کنه خوشبخت بشه حال دلش کنار یکی دیگ ...

چطوری تونستی با نبودنش کنار بیای ؟ 

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   
تونستی با نبودش کنار بیای ؟

در مورد من نیست که . نوه عمه م یه دختر جوگیر احمق ۱۷ ساله پسره ترکش کرد اینم با قرص های قلب مادربزرگه خودش رو کشت. خاک بر سرش. پسره رو ببینی بالا میاری. از بس دخترها تو این سن چشم و هم چشنی با دوستاشون رو دارن و کمبود توجه دارن 

2810