2777
2789
عنوان

شمام برقاتون میره واقعا الان هواسرده چرا باید بره ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 94 پست
عوضش موشک داریم .چقدر غر میزنین شماها😂💔

واقعا خداروشکر که موشک دازیم خیالمون راحت شد😐💔

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

خب دیگ همین قتی برق نیست مام از سرما موندیم چیکار کنیم برق نیس بزنیمش به برق 😑

اخه یجوری گفتی😄 برو بخاری بذار ‌.من جای تو سردم شد دختر

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 منم اولش اونطوری حس کردم

واقعا خب اگ مشکلی نبود روشن میشد که من نمیگفتم سرده 😂💔

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

ما که جنوبیم هنو هوا گرمه، اینجا هم قطع میشه

مام جنوب هستیم ولی جنوب شرقی هوا یکم سرده 

چ جالب . ما قبلا پکیج داشتیم خونه مون خیلی بزرگ بود اصلا جواب نمیداد . الان متاهلم همون بخاری داریم ...

اره واقعا 😂

چجوری میشه برق رو انتقال داد؟ به یه کشور دیگه که با ما هم مرز نیستن

دیگ مسئولین هر کاری میکنن که ما آسیب ببینیم شده برق توی جعبه میکنن میفرستن 🤣🤣🤣

آسانسور رو هم به این موارد اضافه کن اونایی که طبقات بالا هستند بدون برق به مشکل میخوردند. و دربهای پ ...

وی اره اومدیم کار مهمی داشته باشن بعد چی ☹

یه دونه بخاری گازی همیشه باید تو خونه باشه .ما پکیجم که داشتیم بخاری هم داشتیم . ک ی وقت پکیج خراب ش ...

اره واقعا لازمه 

دیگ مسئولین هر کاری میکنن که ما آسیب ببینیم شده برق توی جعبه میکنن میفرستن 🤣🤣🤣

نمیشه آخه. شاید فریز کنن  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
نمیشه آخه. شاید فریز کنن

اونم هس خلاصه هر کاری میکنن که ماها بفهمیم از ما بدبخت تر نیست توی کل دنیا 😂😂😂💔💔

فعلا که زور ما میچربه مردوم هم کاری از دستشون بر نمیاد اگه تونستین بیرون کنید😝😝

مام دست به دست هم میدیم شما مسئولین بیرون میکنیم 

😂😂😂😂

اخه یجوری گفتی😄 برو بخاری بذار ‌.من جای تو سردم شد دختر

خیلی سرده واقعا باد سوز و خشکی میاد هنوز باید ی فکر کنیم چاره نیس 😅😅

2810