2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری جلسه اول عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 50 پست
خواستگارم گفت چون جلسه اوله و اشناییه دامن نپوش

وا مینی ژوپ که نیس یه دامن بلنده که البته اگر تا نصفه زیر زانو باشه شیکه نه بلتدتر 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس دوتا سمت شالو بنداز پشتتکه نمای لباسو نپوشونه

اره همیمجوری میخوام بزارم

شلوار چ شلواری بگیرم براش؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

وا مینی ژوپ که نیس یه دامن بلنده که البته اگر تا نصفه زیر زانو باشه شیکه نه بلتدتر

عزیز دارم میگم جلسه اول هستش و آشنایی 😐💔

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

میخوای بدون دامن باشه?اگه بدون دامن میخوای یه شلوار مازراتی دم پا خوب باشه فک کنم

جلسه اول زشت نیست شومیز دامن؟

عزیز دارم میگم جلسه اول هستش و آشنایی 😐💔

فرهنگها متفاوته عزیزم

توی خانواده ی ما جلسه ی اول و آخر نداره. از اول تا آخر راحت و شیک میپوشیم و  فقط دامن اگر یک وجب  بالاتر از زانو باشه یا نیم تنه و دکلته نمیپوشیم توی جلسات رسمی

شاید جوراب نمیپوشه

خوب نپوشه. به استارتر هم گفتم فرهنگها متفاوته. برای خانواده ی ما نرماله. شاید خانواده ی دیگه حتی مانتو شلوارم بد بدونن و چادر بپوشن

2810