2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 62 پست
اره هفته بعد حتما دکتر میرم الان جایی هستم که نمیتونم دکتر برمسزارین من خیلیم فرق داشتبچه ۲۶ هفته بو ...

به دکترت دسترسی نداری

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون بهمن پارسال گذاشتم و تا الان هیچ عفونتی ندارم. هیچ دارویی برام تا این اندازه موثر نبوده.زاج مثل ...

اها از کجا تهیه کنم عطاریا دارن؟؟ یه شب بزارم داخل واژن کافیه یا بیشتر؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه از کجا مطمین باشم؟ حالا شما بگو تا یاد بگیرم اگه خوب نشم فردا عنبرنسا پیدا میکنم

دوتا حبه زغال بزا خوب بگیره بعد ی دامن بپوش زغالا رو بزا زیر ی گلدون سفالی ی دونه عنبر نسا بزا روش گلدونو برعکس بزا دود فقط از سوراخ گلدون بیاد بیرون طوری هماهنگ شو ک‌دود مستقیم ب واژنت بخوره بعد نفس دم‌و بازدم بکش تا نفوذ کنه ب ته واژنت

نه میگم نمیتونی بهش زنگ بزنی؟

نه متاسفانه شمارشو ندارم

منو یه دکتری اورژانسی اومد عملم کرد ساعت ۵ صبح بود هیچ دکتری حاضر نبود بیاد بیمارستان 

خدا خیرش بده اون دکترو اومد نجاتم داد

نه متاسفانه شمارشو ندارممنو یه دکتری اورژانسی اومد عملم کرد ساعت ۵ صبح بود هیچ دکتری حاضر نبود بیاد ...

فقط توی عسل و جوش شیرین و اینا نشینی سره جدت یه جور با یه بیمارستانی دکتری چیزی تماس بگیر خطرناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عسل طبیعی باید چطور استفاده کرد عزیزم البته عنبر نساهم موقع داره مثلا روز چهار پریودی تا هفت پری بای ...

نزدیک یه ماه استفاده کردم دیگه خسته شدم . من داخل سرنگ مثلا یه سی سی میکنم بعد شب موقع خواب استفاده میکنم . نزدیک یه ماهه که استفاده میکنم بهتر شدم . چند ساله دارو مصرف میکنم خوب نشدم اینجوری خوب شدم

آره باردارم گلم

خدا حفظش کنه نی نی تو گلم

هفته بیستو پنجی؟؟

خیلی مواظب خودت باش، خدای نکرده عقونت نگیری خطرناکه باعث زایمان زودرس میشه

درکل مواظب باش خیلیم اروم و ریلکس باش

ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش

خدا حفظش کنه نی نی تو گلمهفته بیستو پنجی؟؟خیلی مواظب خودت باش، خدای نکرده عقونت نگیری خطرناکه باعث ز ...

آره خیلی اینو شنیدم که عفونت خطرناکه . امید به خدا انشالله که شما هم زودتر راه درمان پیدا کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810