2777
2789

بیست سالم بود و گفت تا ۳۶ سالگی ازدواج نمیکنی

الانم ۳۲ سالمه و ازدواج نکردم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی پیرزن آشنا هست کف دستت رو میدید و خیلی چیزها رو می‌گفت ،باردار بودم به کسی هم نگفته بودم تا دستمو دید گفت بارداری گفتم نه گفت به من دروغ نگو بارداری بچه تم پسره هنوز اوایل بارداریم بود و بچم پسر شد

ای بابا ایشالا که بزودی ازدواج خوبی کنی عزیزم

من خواستگار زیاد دارم و چون هنوز به اهدافی که برا خودم ترسیم کردم نرسیدم ازدواج نکردم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه روز خیلییییییی قدیما یه ناشناس بهم زنگ زد گفت فلانی قدرت رو نمیدونه یه روز بهت ثابت میکنه حواست باشه! منم که دو سال بود میشناختمش پای تلفن گفتم باشه بلافاصله قطع کردم و هیچی ازش نپرسیدم چون گفتم مزاحمه و اصلا توجه نکردم به حرفش ، دو ماه بعداز اون حرف عینا حرفش بهم ثابت شد و من سالها تو فکر این بودم که اون شخص کی بود و چرا بهم زنگ زد و از کجا میدونست!!

ی پیرزن آشنا هست کف دستت رو میدید و خیلی چیزها رو می‌گفت ،باردار بودم به کسی هم نگفته بودم تا دستمو ...

عزیزم اون پیش گو نبوده

از روی خطوط کف دست به راحتی میشه فهمید

حتی از روی کف پا میشه به سالم بودن رحم و تخمدان پی برد 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

یبار ۱۲ سالم بود فالگیره از کوچمون داشت رد میشد اصرار که بیا فالتو بگیرم گفتم نمیخام ولی گف تو بزرگ شی با فامیل ازدواج میکنی از اون موقع من تو فکرم افتاد تا ازدواج کنم همش تو کف ازدواج کردن بودم که کیه بلاخره چند مدتم رو پسر عمم هام کراش بودم فک میکردم با اونغ ازدواج میکنم چون پسر دیگه ای دورم نبود فامیل 🥴 تا اخرم با شوهرم ازدواج کردم که اشنا هس ولی فامیل نیس خاک بر سرش کنن 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
2810