2777
2789

یه عده به معنای واقعی کلمه مجبورن  بعد یه ازدواج غلط پرکشمکش بی مهارت بی پول بی حمایت با روحیه درهم شکسته دارن برمیگردن سرجای اول که  احتمالا ازش فرار کردن به اون ازدواج غلط  خودشونم میتونستن یه جا سربه نیست میکردن چه برسه بچه یه عده هم ادای دسته اول رو درمیارن و فقط برای راحت شدن از شر بچه و اینکه مرده راحت نباشه از وظایف مادری کامل استعفا میدن و میدون میرن تویه ازدواج دیگه اونجام دوسه تا ردیف میکنن همه مدل ادم تودنیا هست 

ولی درکل توکشور مردسالار با باگ های فرهنگی زیاد و هزینه های مالی و اخلاقی بالای طلاق  تقریبا هیچ زنی مشتاق طلاق نیست و تا کارد نیاد روی استخوون طلاق نمیکیره  و بیشتر اوقات مردهای مطلقه واقعا به درد نخورن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فقط وقتی خوشبختی باید بچشو بخواد

اصلا ادم خوشبخت محض که وجووود نداره 

منظورم از خوشبختی رضایت نسبی هس 

یه جاهایی زن واقعا بریده میشه  و راهی نداره 

از لحاظ مالی درامد نداره مستقل بشه بچشو نگه داره

مادر اگه دلش دنبال بچه باشه، اگه قرار فرار کردن از دست شوهر و طلاق هم باشه، بچه ش رو میگیره زیر بال و پر خودش یا به هر دری میزنه خودشو تا بچه پیش خودش باشه. 

یا مگههههه توی شرایطی باشه که نتونه واقعا و بدونه پیش کس دیگه باشه وضعش بهتره، اونم توی موارد نادر میشه منطقش رو قبول کرد. 

جز این قبول کنین که طرف به فکر خودش بوده! 

https://daigo.ir/secret/4475326302
2810