2777
2789
بنده‌خودم‌بینیم‌نیاز به‌عمل‌داشته وداره(برای زیبایی)امابخاطر‌اینکه‌خدای نکرده‌یک‌نماز‌ازم قضا نشه هی ...

ممنون گلم. پس از نظر اینکه خود عمل مشکلی نداشته باشه مانعی نیست؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نازم. باید رد مظالم کنی. توی نن سرچ کن رد مظالم

رد مظالم مگه برا مال حلال آغشته به حرام نیست. یا بدهی که فراموش کردی صاحبش کیه؟؟ من چجوری باید رد مظالم بدم؟؟ مبلغش باید چقدر باشه،؟؟ بگم بابت چیه؟؟ مثلا گناه غیبتم یا برا تمام گناه ها هم میشه؟؟،

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

ممنون این همه تایپکردیولی من میخواستم بدونم کسایی که تجربه مرگو داشتن و برگشتن آیا در زمان مرگ شون ع ...

بله.من دیدم حضرت عزراییل رو.البته ب قدری با ابهت و وحشتناکه ناخودآگاه نمیشه مستقیم بهش نگاه کرد.قد بلد خیلی هیکلی سرتاپا سیاه پوش خیلی با نفوذ و با ابهت و خوفناک  

دیدن عزراییل فوت قطعی هست....چرا نمیخوای باور کنی....هرکی ببینه یعنی اجلش اومده و تمام.....

عزیزم چرا انقد پافشاری میکنید.تاپیک آخر منو بخون من خودم دیدم در واقع داشتم قبض روح میشدم لطف خدا برگشتم

خودسازی رو شروع کن خواهرمدنیا هیچ‌ارزشی ندارهدرباره‌خودسازی سرچ‌ومطالعه کنیننماز‌اول وقت بخونین و با ...

میشه لطفا یه راهکار بدی برای خوندن نماز صبح؟ 

بیدار میشم اما دوباره آلارم رو قطع میکنم و میخوابم😢

دخترم به سن تکلیف رسیده اوایل خیلی اصرار داشت برای نماز صبح بیدارش کنم ازش خجالت میکشیدم بگم خودم خواب می مونم، الان دیگه برای اون هم عادی شده😔

منم یه تجربه کوچیک دارم ، دچار گاز گرفتگی شدم ، حس کردم سبک شدم و دارم میرم بالا صدا می‌شنیدم که چند نفر باهم حرف می‌زنند ولی کسی رو ندیدم انگار همه جا نور سفید بود و میرفتم بالا  ، یهو برگشتم تو بدنم دیدم شوهرم داره گریه میکنه و آب یخ ریخت تو گلوم ، از لب و دهن جون گرفتن بدنم رو حس کردم فقط پاهام سنگین سنگین بود برا مدتی اصلا حسشون نمیکردم و بعد چند دقیقه حس کردم 

همه مسخره ام میکردم 

تا تو یه جمعی تعریف کردم ، دوست شوهرم گفت من تو دریا غرق داشتم میشدم مثل تو شدم حس کردم دارم میرم بالا و صدای چند نفر رو می‌شنیدم ولی نمیدیدم ، همینکه تنفس بهم دادن برگشتم به جسمم و سنگی رو قشنگ حس میکردم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
میشه لطفا یه راهکار بدی برای خوندن نماز صبح؟ بیدار میشم اما دوباره آلارم رو قطع میکنم و میخوابم😢دخت ...

باقی نماز‌هارو حتما‌اول وقت بخونین

برای‌نماز صبح‌توفیق پیدا میکنید

آقا هستم