2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست
مسائل ژنتیکیشم قبل ازدواج یسریاس قابل کنترله

آخه میگن بعضی از ژن ها نامشخصن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ازدواج فامیلی کردم و الان مخالف ازدواج فامیلی ام 

کلا وصلت و معامله با فامیل صد در صد دردسر میشه شک نکن 

اگه ۱۰ درصدش خوب و خیر باشه 

۹۰ درصد بقیه اش شره

دخالت و این داستاناولی با هر کی ازدواج میکنی اول مطمئن شو طرف پرخاشگر نباشه و بتونی باهاش سر مسائل م ...

خیلی غر نمیزنی ؟

غر زدن زیاد مرد رو پرخاشگر میکنه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آخه میگن بعضی از ژن ها نامشخصن

نمیدونم والا

ما اقواممون هم ازدواج فامیلی داشتن قبل اقدام یه ازمایش تو ایران گرفتن و فرستادن المان میکفت کامل همه چیز بررسی شده بود یه بیماری بود یددم نمیاد دقیقا چی که یکم احتمالش بالا بود جند وقت تحت درمان بودن و بچه دار شدن

درکل شانسیه واقعا چون ممکنه با غیرفامیلم ازدواج کنی اتفاقا مراقبت هم نکنی و بچت بیمار بشه

خودم ازدواج فامیلی کردم و الان مخالف ازدواج فامیلی ام کلا وصلت و معامله با فامیل صد در صد دردسر میشه ...

دعوا فامیلی شد ؟

البته ما ازدواج فامیلی کردیم و بعدش کلا از فامیل فاصله گرفتیم😂😂یعنی کلا خیلی رفت و امد فامیلی که نداشتیم فقط با همین عمم رفت و امد داشتیم یکمم اونم

بعد ازپواجم باز فقط با همین عمه رفت و امد کردیم

2810