2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه گرفتین حتما دوربین بزارین رفت و امدشو چک کنه ،مثلا کامل خرید میکنن براش ،مامانم اینا که شیفتی هفتگی میرن ک این بره مرخصی. میگنن چیزی از مواد غذایی نمونده دو نفر ی کیسه رو بیست روزه تموم میگنن

اگه گرفتین حتما دوربین بزارین رفت و امدشو چک کنه ،مثلا کامل خرید میکنن براش ،مامانم اینا که شیفتی هف ...

آفرین دقیقا 

ی جوری آدم باید مواظب کارهاشون باشه 

خیلیا دستشون کجه متاسفانه 🤷‍♀️

بعضیا خیلی زبون بازن اگه براتون امکان داره روزی یکی دو بار قد یه ربع برید بمونید ،زمانای مختلف برید که تایم مشخصی نباشه که نتونه از شرایط تنهایی سو استفاده کنه البته برا شما پدر مادر هستن ،بگید اجازه نداره کسی رو بیاره حتی ده دیقه پیش خودش،و اینکه اجازه بیرون رفتن جز برای خرید ضروری خونه رو نداره، سفت بگیرید اوکیه یخورده دلت بسوزه اصلا دیگه برو خودشون نمیارن پرستارت

حتما عزیزدلم مرسی ک گفتی چقدر سخته آدم ب اینجای زندگیش برسه ☹️

فدات،نگران نباش ادم خیلی خوبم زیاده توشون ،شما اینا رو دقت کنی خیالت راحته حالا که میخوای هزینه کنی لااقل ادم درست حسابی باشه اسایش فراهم کنه براشون ،نه هم پول بدی هم استرس بکشی

بعضیا خیلی زبون بازن اگه براتون امکان داره روزی یکی دو بار قد یه ربع برید بمونید ،زمانای مختلف برید ...

دقیقا 

هر چی از پرستار شنیدم تا حالا برام جالب بوذه 

انگار رییس خونه بودن انقدر ک پرو بودن 

ما کلا همیشه خرید کلی انجام میدیم 

نیاز ب خرید نداره پرستار ک خودش بره 

فقط میخوایم حواسش باشه درست و حسابی 

هی نره تو گوشی و وقت تلف کنه 

فدات،نگران نباش ادم خیلی خوبم زیاده توشون ،شما اینا رو دقت کنی خیالت راحته حالا که میخوای هزینه کنی ...

دقیقا 

ایشالله برای ما هم ی آدم خوب پیدا بشه 

استرس کم بشه 🙏🙏

دقیقا هر چی از پرستار شنیدم تا حالا برام جالب بوذه انگار رییس خونه بودن انقدر ک پرو بودن ما کلا همیش ...

اره خودتون خرید کنید بهتره،اگه رفتاری یا حرکتی که جز قرار دادتون نبود انجام داد حتما به شرکت زنگ بزنید ، مطابق امکانات خونتون و ارزش وسایل ازشون سفته بگیرید

اره خودتون خرید کنید بهتره،اگه رفتاری یا حرکتی که جز قرار دادتون نبود انجام داد حتما به شرکت زنگ بزن ...

❤️❤️❤️🙂حتما 

شما هم تجربه آوردن پرستار داشتید ؟؟

2810