2777
2789
چرا قرنطینه ؟؟

قراره پیوند مغز استخوان بشن باید قرنطینه باشن بعدش که کسی رفت و امد نکنه و ویروس وارد بدنشون نشه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
شهرستان طبس گلشن مال خراسان جنوبیه شهر خودمونم هستن کسایی که بچه و شوهر ندارن والا بخدا محتاج پولم ه ...

بگو برا خودتون خوبه زمستونه مریض نمیشید😕پوستتونم خوب میشه کلی پول میگیری مواد غذاییم میاریم پیوند کلیه اذیتیش همین قرنطینشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قراره پیوند مغز استخوان بشن باید قرنطینه باشن بعدش که کسی رفت و امد نکنه و ویروس وارد بدنشون نشه

ایشالله ب سلامتی و خوبی همه چی انجام میشه 

از خدا بخواه همه چی درست شه 

مطمعن باش ک پیدا میشه ❤️❤️

بگو برا خودتون خوبه زمستونه مریض نمیشید😕پوستتونم خوب میشه کلی پول میگیری مواد غذاییم میاریم پیوند ک ...

نمیشه کسیو مجبور کرد تازه کسایکه شوهرم دارن و وضع مالیشون خوب نیس گفتیم از خونه مامانم برا شوهراتونم غذا بپزین بذارین پشت در بیان بردارن میگم که مردم الان واقعا راحت طلب و مفت خور شدن بعضیاشون مخصوصا شهرستانا باور کن طرف ماهی یه قرون از هیچ جا درامد نداره ولی حاظر نیس یه ماه به خودش سختی بده چرا چون ازین طرف اون طرف براش میبرن و تامینش میکنن 🤕پیوند مغز استخوانه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
ایشالله ب سلامتی و خوبی همه چی انجام میشه از خدا بخواه همه چی درست شه مطمعن باش ک پیدا میشه ❤️❤️

ان شاءالله توکل به خدا کردیم ما از اولم خدایی که تا الان کمکمون کرده تا اخرش هم هست بخدا اینقد غصه میخورم خودمم موقع زایمانمه استرس همه چیو دارم همه چی نمیدونم به چی فک کنم برام دعا کنید لطفا 😔

موافقم خدا بهترینش رو سر راهشون قرار میده 🤲🏻❤️

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم ان شاءالله که هر چی از خدا میخوان بهتون بده پیوند مامان منم به سلامتی و دل خوش خوب پیش بره و تموم بشه 

ان شاءالله توکل به خدا کردیم ما از اولم خدایی که تا الان کمکمون کرده تا اخرش هم هست بخدا اینقد غصه م ...

وقتی خدای به این بزرگی داریم غصه این مسائل که براش خیلی کوچیکن رو نخور ،توکل بخدا بهترین و بالاترین مرتبست،ان شاالله مادر بسلامتی عملشون رو انجام میدن ،پرستار خوب گیر میارید ،شما هم بسلامتی کوچولو رو بغل میگیری و فارغ میشی ان شاالله ،لا تخف و لا تحزن ،چکیده ی قران همینه نترس و نگران نباش😘♥️

وقتی خدای به این بزرگی داریم غصه این مسائل که براش خیلی کوچیکن رو نخور ،توکل بخدا بهترین و بالاترین ...

شوهرمم همیشه میگه خدا بزرگه غصه نخور صد در د که خدا هیچوقت بنده اش رو تنها نمیذاره ولی شیطون گور بگوری هم بیکار واینمیسه 🥲ان شاءالله ان شاءالله که مامانمم دوباره سلامتی کاملو بدست بیارن بچه هامم سالم و سلامت باشن با عمر طولانی و با عزت و بعد این سختیا خدا برامون راحتی رو قرار بده الهی هممون شادیامون طولانی و پایدار باشه و سختیامون کوتاه و بی ارزش و زود گذر توکل بر خدا