2777
2789
عنوان

یه روز خونه نبودم برادرم مامانمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متسفانه هستن پسرای این مدلی،امیدوارم سرش به سنگ بخوره شما هم نشو این وسط فداییه همه،یهو به خودت میای ...

به خدا افسردگی هم گرفتم نمی‌دونم حرص چند نفر رو بخورم 

خدا کمکتون باشه من بودم انقد سلیطه بازی در میاوردم جرعت نکنه دهنشو باز کنه چه برسه به اینکه مامانمو ...

چقدر دعوا کردم جدا از اینکه چند سال ازم بزرگ تر بود خیلی مقابلش وایسادم

به خدا افسردگی هم گرفتم نمی‌دونم حرص چند نفر رو بخورم

حق داری خیلی بده ولی تموم میشه بالاخره،روارامش کار کن برو پیش دوستات و...باهاش دهن به دهن نذار

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
حق داری خیلی بده ولی تموم میشه بالاخره،روارامش کار کن برو پیش دوستات و...باهاش دهن به دهن نذار

من امروز رو بیرون بودم خیر سرم جایی ام نرفتم آرایشگاه برا موهام مامانم بهم میگه تو کجا بودی که اینطوری با ما کرد تا آخر عمرم باید بمونم مراقب باشم کی با کی دعوا نکنه کی پول کی رو نخوره خسته شدم دلم میخواست مهاجرت کنم الان که فکر میکنم برم یکیشون اون یکی رو می‌کشه 

من امروز رو بیرون بودم خیر سرم جایی ام نرفتم آرایشگاه برا موهام مامانم بهم میگه تو کجا بودی که اینطو ...

به مامانتم بگو دهن به دهنش نذاره اینا عصبی میشن خون جلو چشمشونو میگیره،متاسفم که تو این شرایطی داداشی ولی میگذره 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
ولش کن فایده نداره فقط سعی کن سریعتر مسیرتو ازش جدا کنی و کمتر ببینیش

مگه میزارن من برم بخوام مهاجرت کنم مامانم میگه من و بابات رو میخوای ول کنی بری از این حرفا خسته شدم از دستشون

مگه میزارن من برم بخوام مهاجرت کنم مامانم میگه من و بابات رو میخوای ول کنی بری از این حرفا خسته شدم ...

بگو آره میخوام ول کنم برم خسته شدم 

اگه نمیزارین مهاجرت کنم واسم خونه جدا بگیرین

2810