2777
2789
عنوان

چیزی که از تک و تنها بچه بزرگ کردن عایدم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 30 پست

من مادر ها رو درک نمیکنم نمیدونم

اما الان نظرم اینه اگه بچه دار بشم کار ها و مسعولیت بچمو به هیچ کسی جز خودم و باباش نمیسپارم 

میدونم سخته اما بقیه چرا باید بخاطر ما اذیت بشن

وقتی خودمون تصمیم گرفتیم بچه بیاریم پس خودمونم باید نگهداری کنیم

دوستان دو روزه ای یو ای کردم دعا کنین این بار نتیجه بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شهر غریبم شوهرمم شغل آزاده طفلی صبح‌می‌ره‌شب میاد اکثرا همینیم بچه ام هم‌فوق‌العاده شیطونه ولی واسه خودمم وقت می ذارم وقتی خوابید به خودم‌می رسم‌به خونه می رسم خودتونو ول نکنین

من مادر ها رو درک نمیکنم نمیدونماما الان نظرم اینه اگه بچه دار بشم کار ها و مسعولیت بچمو به هیچ کسی ...

من چون خواهر و خاله و مادر شوهر و هیچکس ندارم مامانم شهرستان همسایه هم ندارم ۱ ساعت بگیرتش بخابم منظورم اینه ی ساعت یکی بگیرتش فقط ۱ ساعت بخابم امیدوارم به این درجه برسی حتما

❤️‍🔥
ان شاءااله به حق امام حسین توکلت بخدا باشه

الهی دورت بگردم من عزیز دلم ممنونم بابت دعای قشنگت منم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تمام خواسته‌های دلت برسی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم و سالم بودن نی نی یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم

وسواسی نباش الان دنیا پیشرفت کرده کلی وسیله و امکانات هست 

مثلا برادرزاده ام تا سه ماه ۹۰ درصد شبانه روز خواب بود بچه ای که مشکلی نداشته باشه راحت می‌خوابه غذا بخوره دل درد نداشته باشه دیگه چی میخواد زن داداشم فقط یه گهواره آغوش مادر خریده بود توی اون میزاشت قشنگ همون جا بود یا خواب بود یا بیدار بود همون جا اصلا گریه نمی کرد نهایت کاری که میکرد هر ۵ ساعت شیر بهش میداد

بعد سه تا شش ماه هم تو کریر می‌خوابید بیدارم که بود توی تاب میزاشت به کارش می‌رسید بچه قشنگ همون جا برای خودش بود 

شش تا نه ماهم توی روروئک بود یا مینشست با عروسک ها و جغجغه اینا ور میرفت سریع هم راه افتاد بچه ای که بغلی باشه تمرین نمیکنه دیر تر یاد میگیره 

۹ تا ۱۲ ماه هم بچه بنظرم نیاز به بغل و مراقبت آنچنان ندارع خونه رو جارو کنی و تمیز باشه و وسیله اضافی و خطرناک اطراف نباشه بچه میگرده تو خونه دیگه نهایت شبا میبرن پارکی جایی خسته میشه می‌خوابه 

برات ۱۰۰ صلوات میفرستم🤲

الهی دورت بگردم من ممنونم ازت مرسی منم واست ۱۵ تا صلوات فرستادم الهی ب حق بابا حسینم ب تموم خواسته هات برسی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم و سالم بودن نی نی یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم

الان میگیاونموقع فقط کارت نالستاعصاب نمیمونه که با بچه عزیزتر از جونت خوب رفتار کنی

برا منی ک منتظرم اعصابشم هست عزیزتر از جونمم هست🙂

وسواسی نباش الان دنیا پیشرفت کرده کلی وسیله و امکانات هست مثلا برادرزاده ام تا سه ماه ۹۰ درصد شبانه ...

برادرزاده شما یه بچه فوق راحت بوده خوش به حال مامانش.

بعضی بچه ها به شدت نق نقو و گریه ای و بداخلاق و کم خوابن

نمیشه پنج دقیقه ولشون کرد رفت به کاری رسید

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

2810