2777
2789
عنوان

دارم از ذوق واس عمل بینی میمیرم😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به خاطر ورم چهره ت عوض میشههرروز بیدار میشی می بینی یک جا ورم کرده و کلا بینی جا نیفتاده

اهان

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

من انحراف بینی عمل کردم مثل خر پشیمونم شما رو نمیدونم چجوری راضی میشقد

وقتی سرمامیخورم دماغم کیپ کیپ میشه تخلیه نمیشه

نفسم در نمیاد گاهی اوقات😔

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

من با اینکه اون سه روز اول بعد از عمل خیلی اذیت شدم ولی اصلا پشیمون نشدم

پشیمون نه دخترعمم پشیمون نیست چون سالها ارزوش عمل بینی بود فقط خیلی اذیت شد برای همین هرکی بگه عمل میگه اینکارو نکن 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

حالا من خودم دوست ندارم دماغمو عمل کنم و زیاد باهاش مشکلی ندارم ، شوهرم و اطرافیانم میگن دماغتو عمل کن 😒😒

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨 

من پیش الهه خرمی میرم عالیه نمونه هاش هم از نزدیک هم عکس هر مطبی رفتم حداقل ۴ تا ناراضی داشته ولی ای ...

به خوشگلی خودش چیکار داری😂من خیلی میترسم از زیر عمل بیام بیرون ببینم بینیم کجه و...  

2810