2777
2789
عنوان

دارم از ذوق واس عمل بینی میمیرم😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر عملی درد داره منم تحملم خیلی بالاس و می ارزه میگن راحت ترین عمله

آره عزیزم واقعا راحتترین عمله وهییییچ دردی نداره،واقعا کمترین اذیت وناراحتی ای نداره،کسایی که درد دارن به خاطر مشکلات دیگه مث سینوزیت وایناست،بعد از عملم تا حدود نیم ساعت فقط سرگیجه وخواب آلودگی داری به خاطر بیهوشی،همین

فرمش گرده یا چی ب صورت های گرد و کوچولو ک یکم توپرن خیلی میاد بینی فانتزی برا من اونجوریه بینی خودمم کوچیکه ولی چون صورتم ظریفه بزرگ نشون میده و خیلی بهم نمیاد مطئنم عمل کنم هرچی ک هس از الان قشنگتر میشه

آره عزیزم واقعا راحتترین عمله وهییییچ دردی نداره،واقعا کمترین اذیت وناراحتی ای نداره،کسایی که درد دا ...

ار فقط اینش سخته باید صاف بخوابی من تا روی شکم نخوابم پامو تا دهنم باز نکنم دستم زیر بالشت نباشه خوابم نمیره