2777
2789
عنوان

چقدر مردایی که غیرتی نیستن خوبن

402 بازدید | 28 پست

اینجا میبینم همه مجردا دنبال دوست پسر غیرتی میگردن که اجازه بگیرن هر کاری میخوان بکنن و هردقیقه بهش گیر بده😂

ولی من هر دونوعشو دیدم اطراف باور کنید شوهری که با خوشحالی زنش خوشحال میشه و تو رابطه برابرن و شکاک و بدبین نیست صد هیچ اونو میزنه 

اصلا زناشون شاداب میمونن و زندگیشون با دعوا و گیر الکی سر محدود کردن و حجاب و هرچی خراب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اصلا مرد غیرتی رو نمیتونم تحمل کنم

کسی خوبه که به من و تصمیماتم احترام بذاره و من و خودشو تو یه سطح ببینه

کسی ک برام تعیین تکلیف کنه کنسله😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منم‌ قبول دارم

شوهره غیرتی خوب نیست

غیرت رو نباید تو محدودیت دید ک متأسفانه بعضیا از غیرت فقط اینو میدونن

غیرت یعنی زنشو خوشحال کنه انقد با محبت کردن زنشو سیراب کنه هیچکی جز اون نتونه مخ زنشو بزنه

غیرت یعنی جیب زنشو پر پول کنه زنش حسرت نکشه 

نه من اصلا مرد غیرتی رو نمیتونم تحمل کنمکسی خوبه که به من و تصمیماتم احترام بذاره و من و خودشو تو یه ...

دقیقا . افرادی که دنبال همچین مردای شکاک و غیرتی میگردن مشکل دارن تو خانواده خودشون 

مرد بی غیرتم خوب نیست

عزیزم معلومه اونم خوب نیست من در حدی میگم که اگه کسی مزاحم زنت شد به جای اینکه زنت بترسه بهت بگه چون میدونه بیچارش میکنی با اعتماد بیاد بهت بگه چون تو حساب اون مردرو میرسی

کدوم اسکولی دنبال مرد غیرتیه😐

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

2810