2777
2789
بعضی از موارد رو من بهش پیشنهاد میدادم انجام بده مثلا من پیشنهاد دادم بریم شهر خودمون ک از همه لحاظ ...

عزیزم مبارکت باشه 

ان شالاه به خوشی و شادی و برکت استفاده کنید 

بنظرم شما بیشتر از نصف ماجرا بودی 

همین که کمک و همراهی کردی برای بازپرداخت وام 

کنار و همراه و مشوق همسرت بودی 

مستاجری در خونه خارج شهر رو تحمل کردی 

از همه مهمتر عروسی آنچنانی نگرفتی 

اینها مگه کمه ؟؟ خیلی هم عااالیه 👏

ان شالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته 😍

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
امیدوار شدم پس تا دستم پر باشه یه زمانی سر بحث باز شد دلیل بیارم همچین بی تاثیر نبودم 😂

عزیزم یه چیزی بگم شارژ شارژ شی 

درسته که اقتصاد خانواده دست مرد هست ولی اون مرد کنار شما وباسطح انرژی شما به این مال رسیده امیدوارم منظورمو درست متوجه شید کنارشما رشد کرده ممکن بود کنار یه زن باسطح انرژی پایین باشه وتازه مالش کمترم بشه پس بخودت افتخار کن مایه پیشرفتش شدی الحمدالله ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه چیزی بگم شارژ شارژ شی درسته که اقتصاد خانواده دست مرد هست ولی اون مرد کنار شما وباسطح انرژی ...

ممنونم عزیزم لطف کردید نظر دادید ♥️♥️

ان شاءالله زندگیتون سرشار از موفقیت و پیشرفت و ارامش و سلامتی و‌ خوشبختی باشه

بله منم خرج خاصی نتراشیدم براش الان که فکرشو میکنم میبینم تازه کم خرجم بودم بجز خرج خوراکی 🤭🤭 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم مبارکت باشه ان شالاه به خوشی و شادی و برکت استفاده کنید بنظرم شما بیشتر از نصف ماجرا بودی همین ...

قربونت عزیزم ممنونم نظر دادید ♥️♥️

تشکررر بابت دعای خیرتون

ان شاءالله قدر بدونن اقایون ..

خدا بهتون خوشبختی و سلامتی بده ♥️♥️ 

اینارو یادم باشه لازم میشه 🤭 البته منت نمیذارم ولی خب خوبه بدونه یا یاداوری بشه زن همراه و‌مشوق داشته 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب عزیزم ببین اگه خانم توخونه مدیریت نمی کردازخودگذشتگی نمیکردچطورممکن بودهمسررتون بتونه ااین همه وا ...

میدونید همسرم هرماه هرچقدرم کم میاورد ولی ماهیانه منو میداد بدون کم و کسری یا چیزایی که گفتمو میخرید .. ولی از طرفی من هزینه هایی مثل ارایشگاه و کلاس و باشگاه و لیزر و .. نداشتم یا سفر ..  ولی ان شاءالله حالا که به رفاه نسبی رسیدیم با توجه به شرایط چندتاشو میرم .. 

بعضی وقتا که سرکار میره صبح زود و هوا تاریکه ، میرم نگاش میکنم 🥲🥲 یه حس دلسوزی و از طرفی افتخار میاد سراغم و شکرخدا میکنم .. گاهی به این فکر میکنم منم نبودم باز ب اینجا میرسید ولی کاربرهای محترمی گفتن نه همراه بودن و مشوق بودن زن هم اثر داره .. ان شاءالله که همینطوره ..

از نظرم شما هم خیلی برای زندگیتون تلاش کردید نقش موثری داشتید ، ان شاءالله به هر چی صلاحتونه برسید و سلامتی و  اسایش و خوشبختی بیشتر رو براتون آرزو میکنم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اول که همسرم مجردی یه زمین داشت تو روستا خریده بود زمینو ۱۰ تومن فروخت به پدرش چندسال پیش ۱۰ رو روی ...

اون خونه قدیمیو سال ۱۴۰۲ فروختیم اشتباه نوشتم ۱۴۰۱

یادمه زود فروش نمیرفت و ماهم مجبور شدیم برای حفظ ارزش پولمون خونه نیمه کاره مرکز استان بخریم که بعد که این دومیو فروختیم بریم بسازیمش

از ۱۴۰۱ تا نیمه اول ۱۴۰۲ فروش نرفت ب دلایل زیادی یکیش این بود همسایه مشتری مارو میپروند 😐.. در اخر ۱۰۰‌تومن زیر قیمتی که تعیین کرده بودیم فروختیم چون خیلی اذیت شدیم گفتیم فروش بره خلاص شیم 😂

۱۴۰۲ به جایی سپردیم خونه مارو بسازن طبق طرح گفتن ۴ ماهه تحویل میدیم .. ولی تا همین مهر ( یعنی یکسال )ساخت خونه طول کشید 😐 

بخاطر ساختنش هم بیش از حد اذیت شدیم یعنی گریه میکردم بعضی روزا انقدر که بخاطر اشتباه پیمانکار مجبور به دوباره کاری میشدیم و ... هی در رفت و امد بودیم 🤦🏻🤦🏻