2777
2789

الان دراز کشیدم دارم اشک میریزم به موقعی فک میکنم ک داشتم ازدواج میکردم و کاش میشد برگشت عقب 

همش ۲۰سالم بود مامانم و داداشم خونمو کرده بودن توی شیشه ک تو ترشیدی باید ازدواج کنی و مامانم دائم با دخترای متاهل دیگران مقایسم میکرد من دانشجوی حقوق بودم الانم خیلی وقته درسم تموم شده و میخام آزمون وکالت بدم همسنهای من هنوز خیلیاشون مجردن و ازدواج نکردن اما من بخاطر فرار از خانواده سمی با پسر عموی بابام وارد رابطه شدم باشگاه میرفت ولی شنیده بودم قبلا سابقه اعتیاد داشته خودمو زدم ب خوش بینی و گفتم حتما تا اخرعمرش پاک میمونه و باهاش تا عروسی پیش رفتم خانواده هامون هردوشون خیلی اذیتمون کردن خانوادم بمن هیچ جهازی ندادن خانواده اونم کلا از اول انگار یتیم بود بخدا.اما من یه دختر باخلاق و بشدت خوش قیافه بودم الانم هستم اما دیگ رمق ندارم آرایشی بکنم حتی!!چون شوهرم معتاد شد بیکارشد بدبخت شدم و بابامم معتاد بود و زندگیم عیییین مادرم شده هیچ فررررقی نداره 

شوهرم اخلاقش خوبه همیشه کنارم بوده و تکیه گاهه اما اعتیاد نابودش کرده و الان قول داده ک تمومش کنه و برام زندگی بسازه نمیدونم چقد میتونم بهش اعتماد کنم اما چاره ندارم ولی خداروشکر پافشاری کردم و بچه از اول نیاوردم چون دلم قرص نبوده و نیست....خودمم مشکل روحی زیادی دارم 

شما جا من باشین چکار میکنین😞😞😞😞

خب حالا که دوباره بهش فرصت دادی بمون ببین چند مرده حلاجه اما همچنان بچه دار نشو

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فرصت دیگه بهش بده و کمک کن اعتیادش رو ترک کنه ..حتما اول یه مشاور برو و شوهرت هم ببره مشاوره ببین چقدر احتمال داره ترک اعتیاد موفقی داشته باشه...اگه ریشه عمیقی داره و چند بار ترک کرده و دوباره برگشته فایده نداره

ادم اگه اخلاقش خوب باشه بقیه چیزهاش درست میشه مهاجرت کنید به یه شهر صنعتی بره دنبال کار هم خودت هم اون زندگی تون رو بسازید به گذشته فکر نکن ...اینده رو بساز 

فکر کردن به گذشته فرصت زندگی کردن در حال و ساختن اینده رو ازت میگیره!!!

❤❤❤

بهش فرصت ساختن زندگی رو میدم.سعی کن ترکش بدی

این که اون هم مثل تو خانوادش پشتش نیستن و جفتتون پشت همین از خیلی زوج ها جلوترین

خیلیا شوهرشون معتاد نیست ولی زنشو آدم حساب نمیکنه فقط خانواده خودشو میبینه

طلاق وقتی منطقیه که جایی برای برگشت داشته باشی

خانواده ای که حاضر شده با این شرایط شوهرت بده،با آغوش باز پذیرای تو نخواهد بود

تهشم به یه نفر دیگه با اختلاف سنی بالا شوهرت میدن

تمرکزت رو بذار رو آینده ی خودت و همسرت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چون خانوادت پشتیبانت نیستن سعی کن فعلن شوهرتو بفرستی کمپ ترک اعتیاد تا اصولی ترک کنه از طرفی آزمون وکالت شرکت کن تا بتونی کار کنی مستقل مالی بشی بعد خواستی جداشو الانم اگه میدونی مهریه میده بهت جداشو و مستقل زندگی کن

مرنج و مرنجان♡
2810