2777
2789
عنوان

شامپوبدون سولفات Bivy

36 بازدید | 8 پست

۶۰۰میل تاحالااستفاده کردیدقیمتشم صدوخورده ای خیلی مفته اماچون بااین حجم ارزونه شک کردم بخرم به نظرتون؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
شامپوهای بدون سولفات ریزش میارهنکنید این کارو باخودتونشامپویی ک بی سولفاته و ضررش کمتره زیر یه تومن ...

شامپو بدون سولفات خوب هیچوقت ریزش نمیاره

ریزش اغلب برا اینه که موهاتو تمیز نمیشوری که خب شامپو های بدون سولفاتی که خوب نیستن طبیعتاً موهارم تمیز نمیکنه و باعث ریزش میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامپو بدون سولفات خوب هیچوقت ریزش نمیارهریزش اغلب برا اینه که موهاتو تمیز نمیشوری که خب شامپو های بد ...

منم همینو گفتم

گفتم شامپوهای بدون سولفات خوب زیر یه تومن نیستن

این برندهایی ک همه جا داریم میبینم و دم دست و ارزونه همه اشغالن

شامپوهای بدون سولفات ریزش میارهنکنید این کارو باخودتونشامپویی ک بی سولفاته و ضررش کمتره زیر یه تومن ...

من کراتین کردم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
منم همینو گفتمگفتم شامپوهای بدون سولفات خوب زیر یه تومن نیستناین برندهایی ک همه جا داریم میبینم و دم ...

پس نخرم؟اخه گفت ترکیه ای هست؟

ترکیه ای منظورش زیرزمینیه

نمیدونم والله ۶۰۰میل میده ۲۰۰تومن اسم شامپوBivy