2777
2789
عنوان

خواهرم بارداره خیلی کم چیزی میخوره ک چاق نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
نه خطرناک نیستاینهمه خانم ویار دارن چیزی نمیتونن بخورن باز خواهر سما میخوره چیزی

من هرکی رو دیدم ویار شدید داشته بچه های لاغر و ضعیفی ب دنیا اوردن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تو سونو دید وضعیت بچه چطوره. من خودم هرچی میخوردم گلاب به روت استفراغ میکردم. کلی هم وزن کم کرد ...

تا آخر بارداری ویار داشتین؟

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

هنوز دوماهشه اصلا الان فقط مهم چیزای مقوی بخوره لزومی نداره تادل سیر بشینه بخوره راست میگه از الان وزن اضاف کنه تااخربارداری معلومه دیگه خیلی وزنش بالا میاد بعدش مهم سونو هس اگه وزن وسلامت جنین خوبه کم بخوره طوری نیس بچه از بدن خودش تغذیه میشه نه از یه بشقاب برنج

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ماشالله ، چجور وزن گرفتین پس

نمیدونم. ولی خیلی اطرافم اینجوری بودن. بخاطر اینکه بچه هرچی و بخواد از بدن مادر میکشه. اونی که داغون میشه مادر بچس که بعدش پوکی استخوان و کمردرد و هزار تا مرض میگیره