2777
2789

خواهرم بارداره، قبلا خیلی اضافه وزن داشت یعنی ۱۰۰ کیلو بود توی یک سال ۵۰ کیلو کم کرد، قدش ۱۶۰ هست، الان ماهه دومه (بارداری دوم)خیلی می‌ترسه اضافه وزنش برگرده، صبحونه یک لیوان شیر میخوره ، ناهار یک ملاقه سوپ رقیق، شام هم دو تا تخم مرغ ابپز بدون نون، دو وعده میوه هم میخوره وسط روز، برنج اگه هوس کنه یکی دو قاشق میخوره ، دفعه قبلی توی بارداری اولش ۵۰ کیلو اضافه کرد و طول کشید تا رژیم گرفت و کم کرد ، بنظرتون خطرناک نیست این رژیم؟

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ش کم وزن و با سوتغذیه‌ب دنیا میاد. باهاش برو دکتر. مطرح کن. دکتر چند تا چیز میز بگه درست میشه. بگو مغزبچپ رشد نمیکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

نه بابا این چ کاریه. میخواد رژیم هم بگیره بره پیش متخصص تغذیه رژیم اصولی مناسب بارداری بده ، که البته اصلش اینه ک شیرینی جات زیاد نخوره مواد غذایی اصلی رو نمیشه حذف کرد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یعنی حاضره بچه ش ی مشکلی واسش پیش بیاد ولی خودش چاق نشه ؟ مادر بودن اینه؟

می‌ترسه خیلی ، میگه دفعه قبلی خودم چاق بودم بچه ریز بود ، خودم چاق نشم، این مواد برو توی بدن بچه چاق میشه، نمیدونم والا

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
2810