2777
2789
عنوان

شما چند تا کفش و کتون برای بیرون دارین که روزمره می‌پوشیم🤔👟🩴

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 27 پست
مشکیه دوتاش؟

البته نیم بوت و صندل و دو جفت کتونی دیگه به جز اونا که گفتم دارم ولی خب نمیپوشم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

منم کفش و لباس خیلی دارم ولی وقتی جاریمو میبینم میگم چرا من مثل گداها میگردم اونو تا حالا با لباس تک ...

اره 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳تا کتونی دارم.مشکی و سفید و طوسی باهمه چیز هم ست میشن.بوت هم دوتا دارم.چه خبره ۱۴تا؟البته من رد میکنم میره حوصله شلوغی دور و برمو ندارم.عزیزم سعی کن رویه مصرف گرایی را کنار بزاری ....چون یجور طمع خرید داره .هرچی پول دربیاری باید بدی بخری

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
من در حال حاضر یه کتونی دارم یه کالج یه نیم بوت ، چند تا هم مجلسی دارم ک خب چند ساله دارم فقط واسه ع ...

من همش چیزای بی مصرف میخرم مثلا یه کتونی نارنجی رو صرفا چون کاپشنم نارنجی بود خریدم حالا کاپشنو دیگه ندارما کتونی مونده رو دستم 

زیاد لباس و کفش میخرم ولی اصلا کاربردی نیستن 

مامانم که همش بهم میگه همه لباسات رو هم مفت نمی ارزن🤷🏻‍♀️

من انقد کفش میخرم حتی بعضی هاش هنوز نو آن پلاستیک روشه😂😂میام دانشگاه بر میگردم مامانم میبخشه به دی ...

خوبه باز دعوات نمیکنه 😂🤭

خوبه باز دعوات نمیکنه 😂🤭

میفهمه مرض دارم از بچگی همینم کاریم نداره😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
من یه کتونی روز مره دارم یه کتونی واسه جاهای مهم یا مهمونییه کفش طبی راحتی و یه صندل که برا تابستونه ...

خیلی خوبه 👌🏻

من همش چیزای بی مصرف میخرم مثلا یه کتونی نارنجی رو صرفا چون کاپشنم نارنجی بود خریدم حالا کاپشنو دیگه ...

میدونی فکر می‌کنی باید حتما ست کنی ، سخت نگیر خب مثلا با همون کاپشن نارنجی کتونی مشکی میپوشیدی نمیشد؟ 

من همیشه سفید یا مشکی یا طوسی میخرم ک خنثی باشه ب همه چی بیاد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خیلی خوبه 👌🏻

خخخخ😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میدونی فکر می‌کنی باید حتما ست کنی ، سخت نگیر خب مثلا با همون کاپشن نارنجی کتونی مشکی میپوشیدی نمیشد ...

👌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

۳تا کتونی دارم.مشکی و سفید و طوسی باهمه چیز هم ست میشن.بوت هم دوتا دارم.چه خبره ۱۴تا؟البته من رد میک ...

منم همه رو تو یه سال نخریدم شاید مثلا کتونی ۵ سال پیشمو دارم ولی نوعه ب مادرم میگم بدیم ب ی نیازمند نمیزاره کلی جا گرفته همینجور رو هم. 

اره باید از این ب بعد یه چیز گرون تر اما کاربردی تر بخرم