2777
2789
عنوان

پدرم گفت ی میلیون بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 51 پست
بخدا بچه شیر خشکی دارم پوشک اون یکی مدرسه پول سرویس دلم ماشین خواست واسه خودم طلا های ک شوهرم برام خ ...

منم عین خودت با این تفاوت ک ن اصلان ازشون توقع دارم ن میخام ازشون

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

دقیقا وضعیت منم بعد ازدواج همین شد الان آبجی و داداشم‌ماشین دارن خونه برای داداشم و..

ولی من اصلا ازشون چیزی نگرفتم هیچ وقت بابت پول بهشون رو نزدم البته توقعم میشه بابت بعضی چیزا ولی به روی خودم نمیارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط متوجه نشدم ک چرا از شوهرت هیچ توقعی نداری؟خب بلخره بچه های مجرد توی خونه خرج‌شون با پدره دیگه

گلم شوهرم  400کلا خودش میده فقط 130تومنوم کم بود اون 80از دوستاش گرفت گفت تو از پدرت 50بگیر سر 30روز میدم الان من جای قرض کردم گفتم پدرم داده شوهرم سر 10روز 20میلیونشو داد گفت تا اخر ماه 30دیگ هم میدم

نرمال نیس با ۶۰-۶۵ تومن حقوق از دخترش یک تومنشم پس بگیره.من حس میکنم دلخوری ازت داره که این کارو میک ...

ن ب جان بچه هام اصن تازه همیشه داداشم اذیتشون میکنه من بچه هامو میبرم پیششون کن دلشون باز بشه

گلم شوهرم 400کلا خودش میده فقط 130تومنوم کم بود اون 80از دوستاش گرفت گفت تو از پدرت 50بگیر سر 30روز ...

چی بگم

اگ ناراحت نمیشی نظر واقعیم اینه ک طبق حرفات ماشینی ک خریدی ۵۳۰ ملیون شده

خب عزیزم واجب بود با اینهمه قرض و تو سختی گذاشتن شوهرت این ماشینو بخری؟

فوقش ی چن مدل پایین تر میخریدی

بضی باباها اخلاقای گندی دارن ب خیال خودشون نمیخان ب داماد کمکی بشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

قطع رابطه اونا دوستت ندارن

میدونی تو گوشیش دیدم واسه ی خانواده ک دوستامونه چن سال داره واسه زنه پول میزیزه از این میسوزم ک من بچشم اینطوری کرد حالا واسه ی زن میریزه خواستم ب روش بیارم جلو خودمو گرفتم

پولشو میدم 

بلاکش میکنم

دستم برسه اسمشم از شناسنامم در میارم 

شوهرمم چیزی بگه تو باغچه خاکش میکنم🤧

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ن ب جان بچه هام اصن تازه همیشه داداشم اذیتشون میکنه من بچه هامو میبرم پیششون کن دلشون باز بشه

پس به نظرم ارتباطتو کم کن و سرسنگین رفتار کن

زیادی خوب بودی شاید

معمولا نه فقط مادر پدر ، اکثر آدمایی که ما باهاشون در ارتباطیم اگر زیاد براشون خوب باشیم دلزدشون میکنیم

باعث میشیم فک کنن همیشه هستیم و همیشه همینقدر خوب میمونیم

باید روی دیگه ای ازت دیده بشه

نمیدونم،شاید آدم باید خودش چند تا بچه بیاره تا بفهمه والدین بین بچه هاشون فرق نمیذارن!

شاید تو بی پولی و سختی واسه شما خرج کردن و اذیت شدن،الان فک میکنن وظیفه شوهرتونه این کارا و ی طورایی فک میکنن این پولی ک ب شما میدن ب دوماد میرسه ک دلشون نمیخواد برسه

ولی چیزی ک خودم به عینه شاهدشم پدر مادرا بین بچه هاشون فرق میذارن و با شعارای الکی خودشونو توجیح میکنن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
بخدا بچه شیر خشکی دارم پوشک اون یکی مدرسه پول سرویس دلم ماشین خواست واسه خودم طلا های ک شوهرم برام خ ...

چی بگم خواهر انشالله خدا به خودت و شوهرت بده از فرش به عرش برسین به هیشکی نیاز نداشته باشی من جات ناراحت شدم 

اَه چقدر بعضی تفکرات مسخرن،میگن اونا مجردن تو متاهلی دیگه خرجت با شوهرته انگار ادم بچش که ازواج کرد دیگه هیچ مسئولیتی به عنوان والدین در قبال اون بچه نداره. ادم اگه از پدرش نخواد از کی بخواد؟ دستشو جلوی کی دراز کنه؟ دیگه چون ازدواج کرده بره بمیره؟ کاش ادمایی که تفکراتشون اینجوریه و بین بچه ها تبعیض قائل میشن هیچوقت بچه دار نشن. 

2810