2777
2789
عنوان

یه بیست و هشت ساله که هنوز مجرده 😔🤔😬

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 31 پست

لااقل الان مدرک داری میتونی بری به راحتی کار کنی واسه خودت خوش بگذرونی شوهر هم هنوز وقت داری من چی که ۱۵سالگی ازدواج کردم الانم دوتا بچه دارم آرزوهام رفتن باد هوا به زور دیپلم گرفتم😅💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبختی با ازدواج و فرزندآوری تکمیل نمیشه.خیلیا شوهر و بچّه دارن ولی خوشبخت نیستن.اینا جزوی از اقداماتمون در جهت داشتن یه زندگی خوبه.میشه به جاشون کارهای دیگه ای هم انجام داد.من 31 سالمه ولی برعکس فکر می کنم.دلم نمی خواد ازدواج کنم و بچّه بزرگ کنم.می خوام آرزوهامو زندگی کنم و به اهداف شغلی و مالی و هنریم برسم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
ازدواج شما که کاملا اشتباه بود هر کاری سن خودشو داره

درسته اشتباه بوده ولی به اجبار خانواده بود و منم برای فرار از خانوادم ازدواج کردم.شکر خدا همسرم آدم خوبیه ولی بعضی وقتا فکر میکنم بچگی نکردم ولی وقتی به خونه بابام فکر میکنم به اون فضای متشنج و کتک کاری فکر میکنم میبینم بهترین کارو کردم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
2810