2777
2789
عنوان

در انتظار فعالسازی وام بلو

191 بازدید | 14 پست

سلام قشنگا خود برنامه که نوشته از یکم تا پنجم فعال میشه تا امروز که چهارمه فعال نشده کسی اینجا هست وام بلو برداشته باشه چند روزه فعال شد براتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا تیک سبز خورده ولی در خواستم وام قفله و نوشته در انتظار فعالسازی

خب پس فعال نشده بعداینکه فعال شه باید درخواست بدی و۲۴ساعت بعدجوابش میاد ووامم میاد حسابت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب پس فعال نشده بعداینکه فعال شه باید درخواست بدی و۲۴ساعت بعدجوابش میاد ووامم میاد حسابت

خوب فعالسازیش نوشته یکم تا پنجم میخوام بدونم پنج روز اول ماه فعال میشه یا ممکنه بیشتر طول بکشه امروز که چهارمه تا الان که فعال نشده

خوب فعالسازیش نوشته یکم تا پنجم میخوام بدونم پنج روز اول ماه فعال میشه یا ممکنه بیشتر طول بکشه امروز ...

وقتی گفته تا پنجم همون تا۵میشه نگران نباش.۱۰تومنی رو میگیری؟

وقتی گفته تا پنجم همون تا۵میشه نگران نباش.۱۰تومنی رو میگیری؟

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشه

ممنون از راهنماییتون🌸🎀

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشهممنون از راهنماییتو ...

نه فعال که بشه اون بالا میزنه وام فعال فلان مبلغ.خواهش میکنم

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشهممنون از راهنماییتو ...

بدون ضامن و اینا میده

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
سه تا تیک سبز خورده ولی در خواستم وام قفله و نوشته در انتظار فعالسازی

بخشید سوال میپرسم میشه لطفا بگین

کارت بلو بانک که سفارش دادین بعد چند روز رسید به دستت؟

و اینکه برای وام ۱۰میلیونی قسط هاش به چه صورت هست ؟هرماه چقدر پول قسط باید بدیم

بدون ضامن و اینا میده

بله عزیزم سه ماه پول میزارین میانگین سه ماه باید بیشتر از سه تومن باشه بعد سه ماه با محاسبه میانگین از سه میلیون تا ده میلیون وام تعلق میگیره

بخشید سوال میپرسم میشه لطفا بگینکارت بلو بانک که سفارش دادین بعد چند روز رسید به دستت؟و اینکه برای و ...

عزیزم یه هفته بعد افتتاح حساب کارت رسید به دستم

از اقساط خبر ندارم ولی بسته به مدت بازپرداخت خودتون محاسبه میشه اینکه چند ماهه بخواین پرداخت کنین از شش ماه هست تا یکسال انتخاب با خودتونه