2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 228 پست
من فک میکنم دارهاونی که دروغ میگه داستانش جداست...ولی بقیه راست میگن و میذارن من حقیقتا از خوشحالیه ...

قطعا منم خوشحال میشم از داشتن مردم!

ولی نیت آدما هم مهمه

مهمه که هدف از گذاشتن اون دارایی ها چی باشه

تا به حال شخص ثروتمند اصیلی رو ندیدم که مرتبا از داشته هاش بگه و حتی درک نکنه که مراعات کردن حال ضعیف ها یعنی چی و چرا باید مراعات کرد!

میدونی بحث خوشحالی جداست انرژی خوب رو آدم حس میکنه ولی طرف کلی از زندگیش و کرپ می‌کنه و یه قسمت کوچی ...

اونی که دروغ میگه من همیشه‌میگم حرفی نیست یا عکس چیزای بزرگ‌بذاره فلان ویلا و ....درست نیست نه بخاطر پز دادنش کلا گذاشتنش درست نیست

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من بخدا قسم هیچیو واس پز دادن نمیذارم کلا اخلاقم اینه تو الان مثلا بیای خونم لباس زیری که دیروز ...

نیتت اینجوری باشه خوبه ❤️ولی یکی مثل خواهرم فقط نیتش پز دادن و حرص دادن و تخریب کردنه🙁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اونام لابد اون ماشینو کرایه کردن یا از کسیه، اون قصرهایی که تو نیاوران و فرشته زدن هم همه فیکه ، اصل ...

😅😅😅😅

کلا همه فیکن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

من خودم تو یه تاپیکه که درآمد خودمو شوهرمو پرسیدن ، گفتم شوهرم 60 تومن و خودم 25 ، ملت ریختن که دروغ ...

درآمد هفتاد تومنی واسه خیلیا نشدنیه بهت میگن داری پز میدی ولی منظور من کسایین که دارن به دروغ پز میدن یعنی طرف حتی هیچ کدومو نداره میاد اینجا راجبش تاپیک میزنه دلش کسایی رو که نداره هم میسوزونه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

قطعا منم خوشحال میشم از داشتن مردم!ولی نیت آدما هم مهمهمهمه که هدف از گذاشتن اون دارایی ها چی باشهتا ...

اره نیت خیلی مهمه اونی که دیدم میگم تاپیک میزنه اومدیم یکی از ویلاهامون معموله قصدش چیه....

یا یکی تاپیک میزنه اصلا دهمین ویلاش باشه تیتر میزنه یه روز قشنگ با خانوادع

مهم طرز بیانه

نیتت اینجوری باشه خوبه ❤️ولی یکی مثل خواهرم فقط نیتش پز دادن و حرص دادن و تخریب کردنه🙁

نه اونجوری بخوای آزار بدی واقعا درست نیست

نه اونجوری بخوای آزار بدی واقعا درست نیست

❤️🙁😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

درآمد هفتاد تومنی واسه خیلیا نشدنیه بهت میگن داری پز میدی ولی منظور من کسایین که دارن به دروغ پز مید ...

بخدا قسم من اصلا یه لحظه به ذهنم خطور نکرد که کسی ناراحت بشه یا نیتم بد باشه ، فقط فکر کردم اون طرفی که درآمدو میخاد بدونه باید بهش بگم ، الان تو تهران که من هستم حقوق 100 تومن واقعا معمولیه ولی مثلا تو شهرستان کوچیک حقوق 30 تومن عالی میشه زندگی کرد چون مخارج کمتره

بله

تو اون مورد آخری که مثال زدید یه روز خوب با خانواده ،

اگه شما تو اون تاپیک ها نفهمیدید که اون ویلا دهمین ویلاشونه و تمام نقاط ویلاشون رو به نمایش نذاشتن 

( مگر به اصرار کاربرها ) اون موقع میشه گفت که هدفشون پز دادن نبوده

اخه بعضیاتون هر حرفی رو پز دادن میبینید طرف عکس النگوهاشو گذاشته میگه حس میکنم زشته میگید پز میدی ! 

من یه بار تاپیک زدم که بابام میخاد برام خونه بخره ولی بودجمون کمه و خونه ها باب دل من نیست 

انگار از مریخ اومده بودند ندیده بودن کسی باباش براش خونه بخره تازه من نمیگفتم قراره بغل کاخ سعدآباد خونه بخرم داشتم میگفتم پولمون خیلی کمه !!! 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بلهتو اون مورد آخری که مثال زدید یه روز خوب با خانواده ، اگه شما تو اون تاپیک ها نفهمیدید که اون ویل ...

حرف شما درسته♥️♥️

2810