2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 227 پست
آخه بعضیا ندارنو میان تاپیک دروغ میزنن این مشکل داره

پس شما بگو دروغ گفتن ن حسرت 

دروغ گفتن فرق داره و نشونه کمبود طرفه و اون هیچ توجیهی نداره

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

از جوابات فهمیدم مشکل از خودتهکلا کمبود داری مشخصههرکس برداشت شخصی خودشو میتونه از تاپیک داشته باشه ...

چرا بهت فشار میاد خب😂گفتی خوشت نمیاد رد شو منم میگم اگه با تاپیک من مخالفی ردشو😂

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از ی جهت خوشحاله و اینجا خوشحالیشو میگه ولی دلیلی نداره بگی اون چرا میاد میگه، میخواد پز بده و....

من خودم از چیزایی ک خوشحالم کنه میام میگم

مشکل هم تو زندگیم دارم ولی دلم نمیاد چیزایی رو بگم 

ادما ب اندازه کافی سختی میکشن هرکسی یجور 

حالا بیای اه و ناله هم بکنی، هی از بدبختی بگی 

دید ی سری ها هم بد میشه ب ی سری چیزای دیگه 

همش اینجا تاپیک خیانت ومادر شوهره

ی تاپیک با پالس مثبت هست میگین بقیه دلشون میخواد 

ملت عادت کردن از بدبختی بشنون فقط انگار

و اینکه حالا مجازی نه، بقیه نخورن نپوشن نگردن تا بقیه نخوان؟ بالاخره این چیزا از دید ی عده پنهون نیست که 

درثانی اگرم کسی چیزی میگه، قطعا کسی نمیشناستش ک میگین پزززز

شماهم سعی کن با دید مثبت نگاه کنی 

شاید ی عده ی لبخند بیاد رو لبشون، حس خوب بگیرن 

ی ی سری چیزا امیدوار بشن ن اینکه... 

... 🤍🦋
چقدر بی شخصیت 😐شماهم کسی مجبور نکرده تو تاپیک من باشی مگه اینکه خودت ازاون کمبودا باشی که بهت برخور ...

بیشخصیت شمایی عزیزم 

الان شما برای تایید طلبی یه تاپیک زدی هرکی مخالف نظرت حرف میزنه ناراحت میشی؟ 

روسیه💙🇷🇺 ...

یکی از ی جهت خوشحاله و اینجا خوشحالیشو میگه ولی دلیلی نداره بگی اون چرا میاد میگه، میخواد پز بده و.. ...

شما اصلا متوجه حرف من شدی؟😂

من منظورم کساییه که دارن پز میدن تازه خیلیاشونم فیکن دروغ میگن

این چ ربطی به کسایی داشت که انرژی مثبت میدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی حرفم متوجه انگار نشدید میگم طرف اینقد ساده و خاکیه دوست داره چیزایی که دوست داره یا انجام داده ...

ببین انگار شما متوجه نشدی من چی میگم مثلا یه نگاه به تاپیکات بنداز خریدن قاب گوشی هشتصد هزاری دقیقا مصداق پز دادنه چون هیچ فرآیندی برای مخاطب نداره ولی عکس غذاهایی که گذاشتی مصداق هنر نمایی هست و خیلی هم سازنده هست چون حس رقابت رو به مخاطب القا میکنه و باعث میشه که دیگران ایده بگیرند یا الگو برداری کنن منظور اسی پز دادن هست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خب چه اشکالی داره شاید دوست داره حس خوبشو از چیزایی که داره به اشتراک بزاره

اگه یکی انقدر جنبه ش پایینه که باهرچیزی آه میکشه بره تو غار زندگی کنه که چشمش به هیچکس نیفته 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
بیشخصیت شمایی عزیزم الان شما برای تایید طلبی یه تاپیک زدی هرکی مخالف نظرت حرف میزنه ناراحت میشی؟

میشه از تاپیکم بری بیرون عزیزم؟😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810