2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 228 پست
حتما دیدت بده شاید اون طرز زندگیش اینجوریه هرچیو بی ریا و ساده میگه‌‌و نشون میده طرز دید و فکرت عوض ...

خودت میگی بی ریا پس بدون معنای خودنمایی یعنی آخر ریا کاری

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق👏والا نه کسایی که میان میگن داریم و وضعمون خوبه چیزیش رو به ما میدن ونه اونایی که ندارن و بدبختیا ...

بقران اگر تاپیک خیانت و بدبختی بود به به و چه چه میکردن حالا تاپیک خوشبختی شده پز

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

ولی از یه نطر خوبه مردم میبینن خوشبختی هنوز جریان داره

درسته. من خیلیا رو دیدم اینجا میگن نمیخوایم ازدواج کنیم، از بس توی تاپیکها بدبختی دیدیم. خب واقعیت جامعه این نیست. همیشه که بدبختی ندارن مردم.

البته که فخرفروشی و پز دادن و دل شکوندن واقعا زشته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم کسی ک داره دیگه کمبودش کجاست؟

آخه بعضیا ندارنو میان تاپیک دروغ میزنن این مشکل داره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

شماهم ردشو

از جوابات فهمیدم مشکل از خودته

کلا کمبود داری مشخصه

هرکس برداشت شخصی خودشو میتونه از تاپیک داشته باشه تو بخاطر كمبودات پز برداشت میکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیدونم دقیقا منظورت چیه ولی یه کاربر هست ۹۹ درصد تاپیکاش پزه خیلی ازش بدم میاد ولی منظورم این نیس ک ...

منم دقیقا همینو میگم ولی بعضیا حتی متوجه منظور من نشدن فقط دارن اظهار نظر میکنن که اونا دارن خوشی پخش میکنن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از جوابات فهمیدم مشکل از خودتهکلا کمبود داری مشخصههرکس برداشت شخصی خودشو میتونه از تاپیک داشته باشه ...

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت میگی بی ریا پس بدون معنای خودنمایی یعنی آخر ریا کاری

معنی حرفم متوجه انگار نشدید میگم طرف اینقد ساده و خاکیه دوست داره چیزایی که دوست داره یا انجام داده بقیه هم ببینن ولی بدبخت نمیدونه یسری ها اینقد کوته فکر هستن فکر میکنن طرف پز میده ولی درحالی کع ذوق و خوشحالیش نشون میده

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آخه بعضیا ندارنو میان تاپیک دروغ میزنن این مشکل داره

عزیزم کسی هم ک ندارن میخاد اینجوری خودشو برای چن لحظه خوشبخت و دارا تصور کنه بزار بگن چرا سخت میگیری همش شده تاپیک خیانت دعوا 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اتفاقا خوبه از خوشی‌هاشون بگن. حالا پز نه، ولی از اتفاقهای خوبشون بگن. آدم غمباد میگیره تاپیک‌ها رو ...

منم موافقم از خوشی گفتن و هنر نمایی کردن باعث میشه دیگران ایده بگیرند ولی پز دادن و فخر فروشی کردن خیلی خصلت بدیه و باعث ایجاد یأس در دیگران میشه این دو مقوله در یک راستا نیستن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واقعا بعضی از کاربرا خیلی مریضن،فقط دارن در مورد حقوق پز میدن ماشینشون پز میدن در مورد ظاهر باشه فقط پز میدن،بعضی موقع خدا را شکر می‌کنم که اینا از نزدیک همسایه یا فامیلمون نیستند،هر کدومم که یه ۵ تومن حقوق می‌گیرن یه صفر می‌ذارن جلوش،خنده‌دار دیگه تو مجازی می‌خوان خودشونو بالا بکشن

واقعا بعضی از کاربرا خیلی مریضن،فقط دارن در مورد حقوق پز میدن ماشینشون پز میدن در مورد ظاهر باشه فقط ...

حالا جالبه بعضیا میگن کارشون درسته تو چیکارداری بزار ادامه بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810