2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 228 پست

راه نرید اونایی که ویلچری هستن دلشون میخواد 

نفس نکشید مرده ها دلشون میخواد

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

موافق پز دادن نیستم اما اینکه هیچکس نباید از خوشبختیش حرف بزنه تا بقیه حسرت نخوردن هم منطقی نیست

اون بقیه که شما میگی اگه به اندازه کافی پخته و عاقل باشن نه حسادت میکنن و نه حسرت میخورن حتی شاید دلیلی بشه برای اینکه تلاش کنن شرایط زندگیشون بهتر شه

کاربری دوستم فعلا دست منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرتون محترمه

ولی به نظر من حس و انرژی خوب و همنچین کارای که از روزای خوبت بگی و بقیه انرژی بگیرن و حسای خوب باهم شیر کنیم خیلی بهتر از تاپیک مشکل خیانت و مادر شوهری هست

و واقعا کسی حسرت چیزی نمیخوره(مگر استثنا باشه) و همه از وجود اینک اون ادم خوشحاله خوشحال میشیم و اکثرا دیگ.هیچ تاپیک منفی باز نمیکنم و اتقاقا عاشق تاپیک هایم که از انرژی و روز خوبی که داشتن از عشق همسر پارنترشون از اینک حداقل حالشون خوبه هستم

و اتقاقا یه عالمه وایب مثبت میگیرم❤️

کسی مجبورتون کرده بخونین؟

نه کسی هیچ کسو مجبور نکرده ولی کسی که کمبود نداشته باشه جار نمیزنه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

اونا دارایشونو تو چشم مردم نمیکنن عزیزم

چه دارایی اینجا سند اوردن نشون دادن چه چیزا میگی عزیزم 

میتونید،اراده که دارید تاپیک وارد نشید نگاه نکنید

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

راه نرید اونایی که ویلچری هستن دلشون میخواد نفس نکشید مرده ها دلشون میخواد

راه رفتن چ ربطی به کمبوده بعضیا داره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی این وضعیته اقتصادی که داریم ومردم اینثدر بدبختن که تازه باید خوشحال بشسپین ببینین چندنفرم ضع واوضاعشون خوبه...اصلا انرژی مثبته...همش که نباید آه و ناله و بدبختیا رو گفت...دمش گرم‌والا اونی که اومده پز داده..داشته ماله خودش بوده زحمتشا کشیده پزم داده...

چه دارایی اینجا سند اوردن نشون دادن چه چیزا میگی عزیزم میتونید،اراده که دارید تاپیک وارد نشید نگاه ن ...

کسی که از اول داشته باشه همیشه فروتنه جار نمیزنه چشمش سیره ولی کسی که کمبود داره همیشه جارمیزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راه رفتن چ ربطی به کمبوده بعضیا داره😂

به نظرم به نوشتنت دوباره نگاه کنی گفتی حسرت میکشن...

نه کسی هیچ کسو مجبور نکرده ولی کسی که کمبود نداشته باشه جار نمیزنه

آدمی که کمبود داره حسودی میکنه وگرنه تو جای عمومی هرکس حق و اختیار اینو داره حرف دلشو بزنه 

شما نخون وقتی کسی مجبورت نکرده که اینجوری ناراحت نشی 

والا هر خرفی هم شما پز میبینین بهتون برمیخوره عجیبه 

حالا طرف کمبود داره و جار میزنه خب به شما چه اصلا؟ 😐

روسیه💙🇷🇺 ...

گاهی آدم ها تفاوت معنایی بین پز دادن و حال خوب رو متوجه نمیشن !!!!چه سریع تونستید بفهمید که پز بوده

هرکی تاپیکاشو و جواب دادناش به کاربرهارو میدید میفهمید که پز دادنه نه حس خوب دادن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810